• Tool T

    Är gifta kollegan intresserad?

    frökenfia skrev 2019-09-03 19:31:43 följande:

    Kanske du har rätt kanske inte. Hursomhelst har jag tagit rejält avstånd nu och inte varit uppsökande alls. Inte han heller så han har kanske fattat nu. Eller så tror han att jag plötsligt blivit dryg och otrevlig. Egentligen spelar det ingen roll vad han tror. Så länge jag inte är otrogen mot min man och kan tygla mina känslor är jag ?nöjd?...


    Jag är man och känner igen din situation. Jag var gift och jobbade inom ett kvinnodominerande yrke i många år och hade många beundrare genom åren. Man var frestad ofta men lyckades motstå dom ibland oemotståndligt heta tjejernas närmanden. Det gick bra i sju år tills min nuvarande fru började jobba där. Trots en massa skuldkänslor kunde jag inte stå emot längre. Vi började som vänner som växte fram till en attraktion som jag inte kunde ignorera. Skuldkänslorna bleknade totalt i förälskelsen som fanns. Efter en tid av otrogenhet skilde jag mig från min fru som jag fortfarande älskade ( och gör fortfarande på ett visst plan)

    Vi har nu varit tillsammans i 20 år och har en underbar son som inte hade funnits om jag inte hade gett efter för mina känslor. Jag hade inga barn i mitt första äktenskap som hade försvårat det hela men livet svänger ibland och man har val att göra som har konsekvenser i alla riktningar.

    Jag vet inte så mycket om din situation så ta inte det här som något råd. Det är inte omöjligt att han bara letar efter vänsterprassel. Det gör nämligen jag då och då!

    Lycka till
  • Tool T

    Det är onekligen lättare för alla parter ( utom kanske för dig) om du inte agerar, och det antagligen tekniskt sett etiskt rätta kanske. Det är något man får avväga om man kan. Kärlek och åtrå kan vara svårt att hantera. Det har varit svåra val för min del och om man analyserar det - kanske fel på många sätt! Att ha en partner som älskar en mycket och är villig till förändring som du har är värt väldigt mycket. Lycka till!

  • Tool T
    frökenfia skrev 2019-09-05 18:17:02 följande:

    Nu hade du och din före detta fru inga barn tillsammans men det måste ändå varit smärtsamt att bryta upp med henne eftersom du skriver att du fortfarande älskade henne? Hur var den processen för dig? Och hur handskas du med viljan att vänsterprassla då och då som du skrev om innan?


    Ja det var inte lätt. Jag drack och gick ut mycket ( bodde i NY) så det fanns gott om distraktion och jag hade ju min nya förälskelse. Det finns fyra kvinnor jag älskar och kommer nog alltid att göra. Dom är väldigt olika men jag är med den som jag är mest lik. Hon vänsterprasslade med mig när vi möttes så vi vet lite var vi har varandra.

    Vet ej varför jag är dragen till otrogenhet men det var 15 år sedan sist och det kanske inte händer igen, men tanken är väldigt upphetsande och jag gillar att flirta med attraktiva damer.
  • Tool T

    Jag igen:)

    Det är ju inte omöjligt att han flörtar för flörtandets skull.

    Lägger du korten på bordet och så är fallet kommer han nog att sluta flörta. Det är ju inget skämmigt för din skull, snarare för honom.

  • Tool T

    [quote=79883245][quote-nick]frökenfia skrev 2019-09-06 17:15:44 följande:[/quote-nick]Fast om någon flörtar gör man väl det på ett mer uppenbart sätt? Idag pratade vi om något som var vackert och det blev obekvämt efter en stund för det kändes som om han sa de orden till mig. Han harklade sig och blev lite lätt röd om kinderna... Det är ingen hemlighet egentligen att vi trivs i varandras sällskap. Frågan jag vill ha svar på är vad han vill...

    Vad borde jag säga tycker du för att lägga korten på bordet?[/

    Du kan ju rulla bollen till honom och fråga om han känner att han vill vara lite mer än vänner! Då har du ju inte avslöjat något själv. Vill han mer kommer han att säga som det är. Är han en fegis svarar han med samma fråga tillbaka eller skämtar bort det. Då vet du ju lite mer.

  • Tool T
    frökenfia skrev 2019-09-06 17:44:48 följande:

    ?Hej jag gillar dig, lite för mycket. Blir så glad när vi får tid tillsammans. Vi känns så lika på nåt sätt. Känner du likadant??

    Tro mig, jag har formulerat flera meningar i huvudet för att försöka få fram ngt konkret utan framgång. Idag hade jag chansen att bara fråga rakt ut men gjorde inte det. Kanske är det lika bra... Samtidigt som ngt inom mig vill ha svar...


    Har du sagt vad du började meddelandet med och inte fått någon respons?
  • Tool T
    frökenfia skrev 2019-09-06 18:14:39 följande:

    [quote=79883332][quote-nick]Tool T skrev 2019-09-06 17:58:22 följande:[/quote-nick]


    Nej jag har inte vågat säga någonting[/quote

    Jag har haft en del flörtiga relationer med kollegor och även umgåtts en del privat med dom. Jag tycker man känner rätt tydligt hur det ligger till. Han kanske känner att han vill men inte vågar precis som du. Då kan man ju prata om det med personen det gäller.

    Jag hade en kollega som var var min bästa vän i flera år. Vi arbetade sida vid sida och var ofta ute på konsert och festade tillsammans. Jag var gift och hon hade pojkvän då och då. Vi gick ofta på happy hour tillsammans och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi tyckte lika i allt utom vänstrande. Sexsnack kom alltid på tal och även om vi kysstes och kände lite på varandra vid ett fåtal tillfällen var hon alltid tydlig med att något sex blir det inte så länge jag är gift men väntar gärna på mig. Åren gick och till slut hittade hon en pojkvän som drog med henne till västkusten. Deras förhållande höll i ett par år sen kom hon tillbaks till NY. Jag hade då skiljt mej och dejtade min nuvarande fru. Jag gick på en dejt med min gamla vän men jag var i känslomässigt tumult efter skilsmässan och en minst sagt stormig och ostadig relation med min blivande fru, så det blev inget sex. Vi hade sporadisk kontakt under en längre tid medan min relation blev starkare med min blivande fru. Vi flyttade och strax efter det blev hon gravid. Åren gick och vi bestämde oss för att flytta till Sverige. Några veckor innan flytten sprang jag på min gamla vän på stan. Hon var med ett gäng kompisar men vi var glada att ses och jag berättade att jag ska flytta. Vi pratade lite gamla minnen - vår gemensamma vän hade dött av cancer året innan så det var lite sorgligt. Vi kramades skrattade och grät och tog farväl för vi visste vi nog aldrig kommer att ses igen och hade saker och ting varit lite annorlunda kunde vi varit tillsammans. Det visste vi båda två.
  • Tool T
    Lione81 skrev 2019-09-07 21:22:06 följande:

    Låt säga att han är lika förälskad i dig som du är i honom. Ni har övervägt och kommit fram till att NI kör på efter att ni separerat ifrån tryggheten och grunden. Hur skulle det vara att bo ihop och jobba ihop?!?! Första tre månaderna fungerar. Sedan när verkligheten kommer ikapp, hur tror du det bli då?

    Väntan av ses försvinner, du ser honom bara du vrider huvudet på jobbet.

    När verkligheten kommer ifatt er och eld och lågor ska bli till vardaglig kärlek. Hur blir eran relation då?


    Baserat på egen erfarenhet kan det bli riktigt bra. Man har bara ett liv till förfogande och har man blivit riktigt kär i någon annan är det något som fattas i relationen. Man har då valet att svika sig själv eller andra. Att vara otrogen kan ju ge många svar på hur man känner och vill ha det och måste ju inte förstöra allt men kan göra det förstås......
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?