• Anonym (Man)

    Finns det fler manliga oskulder än kvinnliga?

    Anonym (Eh!) skrev 2019-02-18 11:57:37 följande:
    Precis! Om man ser till världen utanför norden så finns inte ens kvinnans sexualitet i stora delar av världen. Ogifta kvinnor för över huvud taget inte ha sex medan det är helt OK för män att ha det - och därför finns också prostitution. De kvinnor som exempelvis övertalades till sex av en man som lovade sig att gifta sig med dem, men blev dumpade efter sexet och sedan gravida = fallna kvinnor = kan bara försörja sig som prostituerade ( i en del av världen).
    Det är väl det som Evert Taubes "Tamburito i Panama" handlar om. Pepita som dansar i glädjehuset har blivit förförd och övergiven av Fernando. Det som låter som en glad sång om kärlek och dans är egentligen en tragisk berättelse om en utnyttjad kvinna som har tappat sitt anseende.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Biobonus) skrev 2019-02-19 09:37:06 följande:
    Isåfall måste det ju vara några få män som ligger med alla kvinnor. De männen får mycket sex, kvinnorna får lite och några män (och kvinnor) får inget alls.

    Kvinnorna vill ju ha lika mycket sex som de män som får ligga (och förhållanden) . Oskulderna vill också få ligga (och ha förhållanden?). Problemet är alltså de själviska svinen som ligger med flera olika kvinnor, inte ger de kvinnorna vare sig tillräckligt med sex eller varaktiga förhållanden eftersom de ger sig av till nästa kvinna direkt och dessutom hindrar deras beteende oskulderna från att komma fram till kvinnorna.

    Det är alltså ett manligt problem. De sex-roffande häradsbetäckarna måste stoppas. Vad tänker ni oskulder göra åt det?
    Inte kan vi väl göra något annat än att hoppas på att få någon av de kvinnor som "häradsbetäckarna" har dumpat. Många dras tyvärr till liknande män igen.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 11:59:38 följande:
    Vad kan en oskuld göra mot en så kallad alfahanne eller badboy? Han är chanslös i stort sett. Jag tror det är naturligt för de flesta singelkvinnor att falla i mer eller mindre grad för dessa män.
    Nån skrev något träffande i en tråd om hur det går till när kvinnor är ute i svängen: Kl 20 sitter de och pratar om hur svårt det är att hitta mjuka män med positiva värderingar. Kl 02 ligger de med benen i vädret medan en "tuffing" tar för sig så mycket han orkar, en älskare som försvinner så snabbt han kan när han fått sitt.

    Nästa gång sitter kvinnorna igen och klagar på att de inte hittar kärleksfulla män med goda värderingar etc etc.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Ruggugglan) skrev 2019-02-19 12:07:00 följande:
    Eller också gör de som flera av mina manliga bekanta som är 40+, ger upp. De var ointressanta redan i gymnasiet. Skötsamma, tråkiga och initiativlösa.
    I vilken ålder har de gett upp då?
  • Anonym (Man)
    Anonym (K) skrev 2019-02-19 13:01:35 följande:
    Och detta nån är säkert en bitter manlig oskuld som förstår inte skillnad mellan verklighet och sina runkfantasier.
    Kanske det. Det är förstås tillspetsat men har väl ändå en viss koppling till verkligheten. Jag uppfattar inte mig själv som bitter, men har själv upplevt nederlagen mot de framgångsrika männen alltför väl.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 11:59:38 följande:
    Vad kan en oskuld göra mot en så kallad alfahanne eller badboy? Han är chanslös i stort sett. Jag tror det är naturligt för de flesta singelkvinnor att falla i mer eller mindre grad för dessa män.

    De oskulder kan göra antar jag är att förbättra sig själva i den mån det är möjligt och göra sig så attraktiva som möjligt för kvinnor. Har du själv några förslag?
    Hur gammal är du? Hur stora uppfattar du att dina chanser är att få en kvinna?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 14:31:11 följande:
    Om jag är ute lite mer och exponerar mig mer så har jag nog en liten chans ändå. Ett problem jag har är att jag trivs bra själv och har därför rätt så höga krav på att hon ska matcha mig.
    Ser du dig som frivillig eller ofrivillig oskuld?
  • Anonym (Man)
    Anonym (Eller) skrev 2019-02-19 14:44:05 följande:
    Högt socialt värde för en kvinna ÄR utseendet till stor del. Men inte enbart, naturligtvis. Det är kanske lite trist för kvinnor som jag, som ser högst ordinära ut, att sådant som allmänbildning, humor, kvalificerat jobb och kompetens inte väger lika tungt som att vara snygg och feminin.

    Men de flesta män som är något att ha, värderar även sådana egenskaper när de söker en partner, även om det inte kommer på första plats. Precis som kvinnor värderar en massa olika saker hos män, även om allt inte hamnar högst upp. 

    Jag beskrev ganska utförligt ovan vad jag definierar som badboy. Mer detaljerat då:
    I skolan är det han som käftar med lärarna, leder mobbinggänget och inte får några betyg. Han trotsar föräldrarna (om de ens bryr sig), börjar kanske med droger tidigt och kan halka in på en kriminell bana. Annars blir han bara en skitstövel. Han roar sig på andras bekostnad och kör med härskartekniker och hån så att inte omgivningen riktigt vågar säga emot. Han har vanligtvis en usel kvinnosyn och ser förmodligen även ner på invandrare, HBTQ-människor och PK-folk. Han tycker själv att han är asmäktig och ser sig som en cool outsider, trots att de flesta andra ser honom som en jobbig loser. Utom en liten tänkbar beundrarskara som ser upp till honom. 

    Ett outbildat drägg med hård attityd, helt enkelt. Och visst brukar den sortens män alltid hitta kvinnor. En väldigt begränsad sorts kvinnor med liknande trasig bakgrund. Som oändligt många "snälla" män verkar vilja ha, eftersom de ständigt refererar till den här badboyens framgångar.
    Jag tror att jag definierar badboy lite "snällare". Jag tänker mig en som främst är "bad" på det sexuella området. En som har många partners, ohämmat förför kvinnor, tar oskulder, dumpar tjejer, är otrogen etc. Men som är helt ok på andra områden, social, bra på jobbet, funkar i samhället etc, etc. Åtminstone upplever jag att de jag har blivit brädad av hör till den kategorin och inte är några halvkriminella outsiders.

    Det kan kanske förklara varför det framkommer olika syn på hur vanliga de är och hur många kvinnor som faller för dem. Det är väl mycket troligare att man attraheras av en man som är spännande sexuellt men som är skötsam och social än av en ren skitstövel eller av en som är skötsam men oerfaren.
  • Anonym (Man)
    Anonym (Oskuld) skrev 2019-02-19 15:12:15 följande:
    Jag är inte överdrivet intresserad av fysisk sex, så vet inte vad jag ska svara där. Har det rätt bra som jag har det men saknar ibland närhet och någon partner att kunna prata om allt med.
    Ok. Skulle du kunna tänka dig att förbli oskuld alltså? Men du verkar ändå väldigt berörd av att kvinnor dras till andra män. Själv har jag en stark lust, men har fått avstå sex hittills. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Eller) skrev 2019-02-19 16:45:19 följande:
    Såna ser jag som players. Inte som badboys. Och själva definitionen av en player är ju att han har framgång bland tjejerna och utnyttjar det. Men framgången beror enligt mig oftare på att han är snygg och socialt charmig, snarare än att han är "bad". 

    Jag hörde begreppet badboy första gången när jag besökte släkt i USA runt 1990. En av mina jämnåriga sysslingar beskrevs som en badboy av resten av familjen, och då handlade det om avhoppad skola, droger och riskbeteenden i största allmänhet. Inget som 95% av kvinnorna lockas av, alltså. 

    Och bland oss tråkiga, vanliga kvinnor har för övrigt även players dåligt rykte. Man kan tycka att någon viss kille verkar intressant, tills man får höra från sina kompisar att han är är en player. Då svalnar intresset väldigt fort. En sån typ är det sista man vill råka ut för. 

    Sedan finns det förstås tjejer som vill ha honom ändå. De kanske själva är players, eller tror att de kan förändra honom. Men de är inte så många. 

    Men oavsett den personliga definitionen av badboy kontra player, så har jag ändå hört från många bittra män i olika diskussioner att kvinnor generellt tycker det är spännande med kriminalitet etc men att de inte vill erkänna det. Sånt jäkla nonsens.
    Ok. Jag är kanske inte så bra på terminologin... Men intressant med olika uppfattningar om vad kvinnor dras till. 
  • Anonym (Man)
    Anonym (Ointresse) skrev 2019-02-19 22:46:00 följande:

    Det måste vara en idiot (förmodligen en sadistisk man) som kom på att att kvinnor skall måla sig i ansiktet, vingla runt i höga klackar och ha obekväma/opraktiska kläder.


     


    Det var visst nån amerikansk ekonom som hävdade att kvinnors "finhet" skulle visa att de har det så bra, dvs att mannen förtjänar så mycket, att de inte behöver arbeta. Har man höga klackar är det svårt att bära tungt, med långa naglar begränsas möjligheterna att "ta i", med snäva kjolar kan man inte gå nerböjd, med tunna strumpor måste man röra sig försiktigt och undvika grovgöra etc, etc.
Svar på tråden Finns det fler manliga oskulder än kvinnliga?