Inlägg från: Missholland |Visa alla inlägg
  • Missholland

    Min kille vill inte ha barnet och lämnat mig för en annan

    Jag har gått igenom samma som dig. Vi vart gravida och det var planerat. Efter ett tag så började han förändras, fyfan vad han försökte bryta ner mig. Han kastade ut mig från vårt hem. Han skaffade en ny tjej och var otrogen osv. Han försökte psyka mig till att göra en abort. ?Hur kan jag tvinga honom att blir pappa? osv osv... han skulle stämma mig också för allt möjligt. Det är ingen idé att gå in i diskussioner, vi har rätten på vår sida. Vill inte en kille skaffa barn kan han sterilisera sig. Men det leder ingen vart att prata om sånt när man är gravid.

    Det var ett helvete hela graviditeten och jag mådde SKIT! Jag var så jävla stressad och ledsen för allt som hade hänt. MEN det löser sig alltid på ett eller annat sätt. VAD JAG ÅNGRAR MEST ÄR ATT JAG INTE NJÖT AV GRAVIDITETEN SJÄLV. Jag skulle ha skitit i honom tills bäbisen kom alt att han hade fått höra av sig när han började agera som en normal människa. Han kom på förlossningen (sent 1,5 dagar på en igångsättning) och jag låssades som ingenting. Vi fick en superfin förlossning och jag hade även min syster med. Efter detta förändrades allt. Vi har inte bråkat en enda gång och vi är nu tillsammans igen. Vår bäbis är nu 8måndare. Han är världens finaste pappa och älskar sin son mest av allt. Han behövde tid att växa in i detta. Jag har varit tålmodig med honom vilket jag rekommenderar dig också att vara!

    Det är helt underbart att vara mamma och när väl bäbisen kommer byter man fokus. Jag har väldigt bra stöd ifrån min familj men jag är med i flera singel mammor grupper. Detta rekommenderar jag starkt! Alla dessa mammor har nu gått vidare från helvetes graviditeterna. Vissa har nya pappor tills sina barn men många tycker det är skönt att vara ensam med sin bäbis;) det kommer lösa sig och det enda du ska fokusera på är dig och din bäbis. Allt kommer falla på plats sen. hoppas detta får dig att må lite bättre. Du får gärna höra av dig om du vill ha någon att prata med!

Svar på tråden Min kille vill inte ha barnet och lämnat mig för en annan