• Lunne

    Letrozol - följas åt?

    cooco skrev 2019-11-01 12:04:16 följande:

    Hej! Jag har precis misslyckats efter första försöket med letrozol. Jag har inte pcos utan läkaren ville förstärka min egen ägglossning. Hur gör ni när ni börjar igen, gör ni det på nästa cykel direkt och säkerställer man att man inte är gravid med test innan?


    Jag har kört på direkt i nästa cykel, känns som mens är bevis nog på att man inte är gravid även om det i vissa ovanliga fall inte stämmer.
  • Lunne
    AnnaLinnea87 skrev 2019-11-04 15:18:14 följande:

    Jag fick komma fast det inte gått ett år efter mitt senaste missfall. Jag tryckte på att min mens inte kom kontinuerligt och kunde diffa på upp till en vecka. Jag har inte gjort en hel utredning än utan de gav mig enkelkur letrozol och så fick jag komma på VUL. Visade sig att jag inte fick någon äggblåsa alls så fick ta dubbel kur och ska testa dubbelkuren 3 ggr, annars gör de utredning. Även om du inte har pco så har du ju som du skriver problem med ägglossning och att mensen inte kommer kontinuerligt. Hoppas du kan trycka på det och att du/ni får den hjälp i denna situation som ni behöver. Hjärta


    Utredning fick vi också göra (om) tidigare, men för remiss till IVF har vi varit tvungna att försöka ett år efter missfall först...
  • Lunne

    Ni andra som har ätit Letrozol varje cykel under en längre tid och sen slutat/pausat, vad här hänt? Jag är högst förvånad att min ÄL kommer som klockan för andra Letrozol-fria cykeln i rad.

    Glad borde man väl kanske vara, men det känns inte riktigt till någon nytta när allt sett perfekt ut månad efter månad och det aldrig händer något ändå, så jag är helt inställd på att vi kommer få gå vidare med IVF nu. 

  • Lunne

    Efter ett år försök med Letrozol sen MA tog det sig till slut naturligt för oss utan Letrozol, två dagar efter att remissen för IVF skickades. Så nu hoppas vi bara att det ska gå hela vägen denna gång :)

  • Lunne
    okheei skrev 2019-11-17 21:12:45 följande:

    Men åh grattis <3


    GlitterLina skrev 2019-11-17 23:14:29 följande:

    Åh så underbart :) grattis


    Tack! <3
  • Lunne
    Clemmentina skrev 2019-11-19 08:04:06 följande:

    Tror aldrig jag skrev grattis i den andra tråden! :) Så roligt. Håller tummarna för att allt ska gå bra den här gången.


    Tack! <3 Jag inser att jag lär noja ihjäl mig den närmaste tiden :( Fick lite svaga spottings igår kväll som jag brukar dagen i innan mens, och trodde det skulle vara kört. Än har det dock inte kommit nåt mer, och teststrecket har blivit rejält mörkare sen i söndags, så jag hoppas att det är normalt.
  • Lunne
    Clemmentina skrev 2019-11-19 09:23:55 följande:

    Åh vad jag hoppas det. Spottings är inget ovanligt. Att strecket blivit mycket mörkare låter positivt.


    Tack! Så svårt att slappna av när man inte kan göra annat än att vänta och se, men nu har jag lyckats ganska bra medan vi varit utomlands en dryg vecka i alla fall, och klarat mig utan fler spottings :)

    Hur går det för dig denna månad, har du haft ÄL än?
    Vicktoria88 skrev 2019-11-19 19:57:41 följande:

    Jätte-Grattis! Vad kul för er!


    Tack! <3 Hur går det för er?
  • Lunne
    Felicia3 skrev 2019-11-20 11:04:11 följande:

    Hej! Ville mest berätta att det är ett MA för mig.Får stå ut med att vara gravid 1 v till annars tappar jag över 50 h till

    På jobbet,har redan 50?sjuktimmar.Det som

    Knäcker mig mest är att vi försökt över 1,5 År och nu troligt får försöka ytterligare ett År innan hjälp.Skulle varit v 8 nu och Gravhormonerna stökar än.min cysta hade krympt,så hoppas vi kan använda Letrozol när kroppen återhämtat sig. 3


    Jag beklagar :( <3 Skönt att ni fått svar nu i alla fall. Ska du ta Cytotec eller göra skrapning?

    Dendär regeln om 1 år sen senast konstaterad graviditet för att få IVF via Landstinget är riktigt jobbig :( Vi åkte på den när jag fick MA förra året och denna gång plussade jag två dagar efter att remissen för IVF skickades, så jag vågade knappt boka tid för inskrivning först, men det går ju inte att vänta för länge i Stockholm om man inte vill ha sin BM långt ut från stan så jag får helt enkelt hoppas att det går vägen denna gång... Hoppas det går snabbare för er att lyckas nästa gång! Letrozol fick jag börja med utan någon väntetid, så det kanske är möjligt för er också?
  • Lunne
    Anonym (Li) skrev 2019-11-27 17:59:10 följande:

    Eftersom jag e så ny här på tråden så skulle jag gärna vilja veta lite mer om er hur gamla e ni, hur länga har ni försökt osv, jag e 27 o sambon 32 o vår lilla reda delade jag med mig under ett annat inlägg :)


    Med många nya i tråden så känns det som det är dags att uppdatera listan :) Jag lägger in den i ett eget inlägg nedan.

    Tanken är att man kopierar texten i det senaste Listan-inlägget (alltså inte citerar), lägger till sig längst ner eller uppdaterar sin text. Så har man en liten överblick över de (som vill) i tråden :)
Svar på tråden Letrozol - följas åt?