• Lunne

    Letrozol - följas åt?

    bonzo skrev 2019-10-09 09:39:09 följande:

    Väntar också på mens.. ändå länge negativt på grav test. Har inga större förhoppningar att det har lyckats denna gång. Är på Bim -4 . Har bestämt att jag ska hoppa över letrozolen näst omgång. Provar igen i november . Tror det kan vara bra att kroppen vilar mellan behandlingarna.


    Jag råkade ta en paus från Letrozol denna månad efter 8 kurer (jag glömde pillerna hemma inför en resa, men tänkte då att det var lika bra att ta en paus). Igår var jag på VUL (cd13) och de såg en äggblåsa på 23mm, imorse fick jag utslag på ÄL-test. Så man vet visst aldrig vad kroppen hittar på vid en paus :)
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-09 11:35:56 följande:

    Jag gör som ni säger allihop :) det var så jag kände men ville ha erat råd innan.

    Jag avvaktar.

    Tack! Så skönt det är att ha er <3

    Kram


    Håller tummarna för att det inte blir någon mens för dig av rätt anledning :)

    Enda gången jag lyckats bli gravid var vid en jättelång cykel när vi höll på med vår första utredning. Tyvärr blev det MA senare. Efteråt fick jag börja med Letrozol och har haft perfekt regelbunden ÄL och mens i 8 månader, utan nåt resultat... Så jag kan inte låta bli att undra om det för vissa kan vara så att kroppen behöver förbereda sig längre på något sätt för att allt ska fungera, och man rubbar det när man tvingar fram ÄL...
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-09 11:46:38 följande:

    WOW va häftigt :) underbart!!

    Hoppas hoppas att detta var meningen och att det är er månad nu!!

    Följer dig med spänning :)

    Tror att det är bra för kroppen med en paus från allt ibland. Det är du ett bevis för :)

    Kram!


    Tack! Skrev mitt inlägg ovan innan jag såg ditt här :) På det temat är det lite så jag hoppas också, att kroppen kanske är mer redo när den fått förbereda sig själv typ, så det känns lite mer hoppfullt nu än de senaste månaderna :)
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-11 13:00:32 följande:

    Hej tjejer!

    En fråga till er:

    Finns det någon chans att man kan bli gravid på en VÄLDIGT sen ägglossning? Har ägglossning idag på CD34. Jag har räknat bort denna ägglossning just för att den kom så sent. Har alltid ägglossning på CD12 eller CD13 annars..

    Finns det ändå en chans?

    Kram!


    Absolut! Det var i alla fall vad min läkare sa till mig i början av utredningen, enda anledningen till att det är svårare att bli gravid med långa cykler är att man har färre ÄL (= färre chanser på samma tid som andra) och ofta sämre koll på när man har äl. Så har du fått utslag på test nu är det bara att köra på :)
  • Lunne
    Jnn85 skrev 2019-10-12 10:36:31 följande:

    Hej! Jag har följt tråden en liten stund, men inte skrivit än. Jag är på första kuren med Letrozol, VUL visade ägglossning på cd 14 och nu är det bara att vänta. Jag försöker vara positiv, men stressen och frustrationen har blivit mina ständiga följeslagare. Men det hjälper att läsa här, man känner sig lite mindre ensam <3

    En fråga, har er menscykeln ändrats med Letrozol? Har den isf blivit längre eller kortare?

    Stor kram till er tjejer!


    Min cykel har framför allt blivit mer regelbunden, tidigare varierade den 20-50 dagar, med Letrozol har den varit exakt 28, så jag var helt oförberedd när den plötsligt blev 27 förra månaden :')
  • Lunne
    qaswas122 skrev 2019-10-13 15:18:25 följande:

    Fråga!

    Vilken dag får ni vanligtvis äl på med letrozol? Tacksam för svar! :) 


    CD 13-17 för min del.
  • Lunne
    Clemmentina skrev 2019-10-13 17:29:24 följande:

    Min gynekolog sa att det är vanligt med sen(are) ägglossning när man äter Letrozol.


    Intressant hur olika läkare säger! Min gyn sa tvärtom att ÄL oftast kommer tidigare av Letrozol.
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-20 21:06:00 följande:

    Hej tjejer

    Hur mår ni? Vart befinner ni er i cykeln? Några symtom?

    Jag har BIM på torsdag eller fredag.

    Jag har inte så mycket symtom. Lite svidande värk, inte vanlig mensvärk utan mer svagt ilande känsla. Lite ömma bröstvårtor och flytningar.

    Kram på er <3


    Jag har också BIM på torsdag eller fredag :) Hade mellanblödningar modell kraftigare dagarna efter ÄL, sen har jag inte känt något tills idag. Vaknade med kramper, magont och illamående, brukar aldrig ha så innan mens så hoppas lite på att kan ha varit ett ägg som fäste.
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-20 21:52:34 följande:

    Det låter ju superpositivt oj som jag hoppas!!

    Kommer du att kunna hålla dig att testa


    I morse kunde jag inte det :') Men det blev ju som väntat tokblankt... Jag har inte testat på flera månader nu då mensen kommit exakt på BIM eller dagen innan, men just denna månad skulle jag verkligen vilja veta om ev. plus så tidigt som möjligt. Tar det sig nu så kommer v. 12 nämligen bli precis vid jul, så jag tänker att det kan vara svårt att få till KUB med alla röda dagar och det vore bra att skriva in sig tidigt så man kan planera för det... Så det kommer nog gå åt en hel del test här innan veckan är slut :') Hur tänker du med test?
  • Lunne
    Nelle83 skrev 2019-10-21 08:00:56 följande:

    Men än är det tidigt

    Jag kunde inte heller hålla mig, haha! Tog ett i morse jag med. Tokblankt här också.. Jag kommer också att testa fler innan tors-fre.

    Smart tänkt det där med tider kring jul!

    Håller tummarna så hårt för oss båda nu i veckan!!

    KRAM


    Japp! Jag testar med de billiga stickorna så det känns som det är några dagar tills man kan tro på resultatet :)

    Jag har gett upp med att försöka fundera över när jag ska testa och inte och accepterat att jag nog kommer testa varje dag fram till fredag nu :') Här annars försökt (och lyckats) hålla mig tills BIM den senaste tiden då jag blev smått galen av allt testande, men denna månad får det bli såhär. Det känns i alla fall bättre än tidigare i och med att spolning är bokad till nästa cykel om det inte tar sig, så att det finns en plan framåt.

    Hur mycket brukar du testa? :)

    Håller också tummarna! Kram
Svar på tråden Letrozol - följas åt?