• Clemmentina

    Letrozol - följas åt?

    Lunne skrev 2019-10-13 19:41:26 följande:

    Intressant hur olika läkare säger! Min gyn sa tvärtom att ÄL oftast kommer tidigare av Letrozol.


    Hehe, vad märkligt! Det är nog helt enkelt så att det kan variera precis som när man inte stimulerar ägglossning.
  • Clemmentina
    qaswas122 skrev 2019-10-14 21:22:47 följande:

    Tack för svar! Min gyn har sagt att jag inte ska använda äl-test, då mina provsvar visar att jag troligen kommer visa falskt på ägglossningstest.. Kanske kan det vara värt att testa nästa gång ändå (om det inte blir något nu, vill säga?).

    Och vad häftigt att du känner ägglossningen så tydligt. Jag har nog inte haft äl på ganska många år, innan denna omgång letrozol iallafall. Så jag vet liksom inte hur det brukar vara.  

    När har du bim? 


    Det sa min gynekologen också men jag har gjort det ändå och fått utslag varje månad en dag innan ägglossning. Mi än ägglossning känns också tydligt och dessutom har jag fått den bekräftad varje månad genom att tempa.

    Gör du vul varje månad? Då kommer du ju få äl bekräftat utan att behöva använda test. :)
  • Clemmentina
    qaswas122 skrev 2019-10-14 20:35:45 följande:

    Vad tror ni? I onsdags visade ultraljudet en äggblåsa på 16mm, gyn trodde att jag skulle ha ägglossning om 4-5 dagar, så då bör det ju ha skett nu. Vi har haft sex varje dag. Känner inte heller något tryck/obehag nere till höger på magen, vilket jag tidigare gjorde. Då borde äl ha skett nu, antar jag? Brukar alla era symtom försvinna hastigt efter äl? 

    Det är ju så lätt att försöka "känna efter", trots att man inte vet vad man letar efter eller om det ens går att känna något. Så jobbigt, längtar redan tills att få ta gravtest, men har låga förhoppningar och är ändå inställd på att det inte blir någonting. Hur går man tiden att gå?! 


    Och för att svara på frågan. Min värk försvinner i princip direkt efter att ägglossning skett. Kan känna mig lite öm i äggstocken/magen några dagar efter men inte alls samma smärta som jag känner på själva ägglossningsdagen.
  • Clemmentina
    qaswas122 skrev 2019-10-15 10:14:34 följande:

    Jaha! Men då testar jag också nästa månad. Har ju ingenting att förlora liksom.

    Ja, framöver ska jag göra vul varje letrozolomgång cd12. Men hade ändå varit skönt att veta exakt vilken dag äl sker. Denna gång sa gyn om 4-5 dagar, men jag tyckte det kändes som om jag hade äl tidigare än så..


    Kör på det...exakt kan inte skada. Skönt att ha vul varje månad! Jag gjorde vul första omgången och fjärde...hade helst gjort det varje gång!
  • Clemmentina
    bonzo skrev 2019-10-16 07:40:30 följande:

    Mens idag. Två dagar sen och jag hann få ett svagt svagt plus på stickan . Så någonting var på gång. Trist med mens men ändå glad att dubbelkur letrozol verkar funka på mig . Bara att ta nya tag :)


    Fy sjutton vad tråkigt! :( Fick du ägglossning även med enkel kur? Jag fick också mens idag. Hoppas november är en bra månad för oss båda.
  • Clemmentina

    Hur går det för alla i tråden? Hoppas så på några fina pluss den här veckan. Själv hoppas jag ägglossning i början nästa vecka. Är rejält förkyld nu och hoppas det hinner gå över lagom till att det är dags att börja försöka.

  • Clemmentina
    Nelle83 skrev 2019-10-23 19:24:47 följande:

    Hej

    Jag inväntar mensen i morgon eller fredag. Sedan ska jag påbörja min tredje kur Letrozol, dubbel dos!

    Spännande med ägglossning nästa vecka krya på dig så du orkar baka bebis

    Kram!


    Åh, håller tummarna för att mensen inte kommer alls. Har du testat något? I USA verkar det vara vanligt med dubbelkur. Jag hade gärna testat det men min gynekolog tyckte inte det med tanke på att jag hittills fått Äl varje månad.

    Tack, jag hoppas jag hinner friskna till. Konstigt nog har jag blivit förkyld nästan varje cykel i samband med eller precis efter jag slutat med Letrzole. Undrar om den påverkar mitt immunförsvar.

    Kram!
  • Clemmentina
    qaswas122 skrev 2019-10-24 07:50:11 följande:

    Jag plussade precis!!!!! Herregud vad overkligt.


    Vad roligt!! Stort grattis!
  • Clemmentina
    Felicia3 skrev 2019-10-24 10:01:36 följande:

    Köpte ett CB digital men tar det nog först om någon dag. Bifogar bild på dagens test. Tyckte det var så jävla svårt att avgöra.Får hoppas turen smittar av sig.


    Jag håller med Lunne! Det ser inte ut som spöktest...alldeles för tydligt för det. Håller tummarna för pluss på det digitala inom kort!
  • Clemmentina
    Lunne skrev 2019-10-24 10:05:07 följande:

    Jag har BIM idag eller imorgon beroende på hur man räknar, testen är tokblanka och jag har inte haft några mellanblödningar som jag brukar dagarna innan mens. Så antingen sysslar kroppen med något konstigt eller så kommer mensen starta som en blixt från klar himmel. Och smart som jag är drog jag i all hast på mig vita byxor i morse, så vi får se hur detta slutar :')


    Då hoppas jag i dubbel bemärkelse att mensen håller sig borta nu. En del får ju pluss först efter bim. Hoppas det är så för dig! :)
Svar på tråden Letrozol - följas åt?