Inlägg från: Anonym (Lelle) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lelle)

    Går man på alla kalas?

    Anonym (Abc) skrev 2019-02-23 06:25:15 följande:

    Jag har två barn. Ett där många tackade nej till kalasinbjudan och det kommer förre och färre inbjudningar år för år (våren i trean upphötde de komma helt) och en som får inbjudningar till höger och vänster. Den förtvivlan som jag sett mitt äldsta barn uppleva när nejen droppar in är inget jag önskar någon och jag skulle aldrig acceptera att mitt barn bara sa nej för att den känner för det.

    Man går inte på kalas bara för sin egen skull utan även för den som bjuders skull och man bör tänka till ordentligt innan man tackar nej utan anledning.


    Horribelt att inte låta ett barn få tacka nej till ett kalas som hen inte vill gå på.
    Psykisk misshandel av barn.
  • Anonym (Lelle)
    tankfull skrev 2019-02-24 10:09:20 följande:
    Ja, stackars barn som blir bjudna på kalas. Verkligen horribelt. Hoppas att du var ironisk.
    Jag var inte ironisk. 
    Jag reagerar mot att barnets vilja, att inte vilja gå på kalas, inte respekteras. Det är horribelt. 
  • Anonym (Lelle)
    tankfull skrev 2019-02-24 10:44:02 följande:
    Men det finns väl andra barn på kalaset som ditt barn kan leka med istället?
    Men om hen inte vill gå dit så ska väl hen för helvete inte bli tvingas att gå dit. Det kallar att respektera någons vilja. Det brukar få positiva följdkonsekvenser.
  • Anonym (Lelle)
    tankfull skrev 2019-02-24 10:44:02 följande:
    Men det finns väl andra barn på kalaset som ditt barn kan leka med istället?
    Men om hen inte vill gå dit så ska väl hen inte bli tvingas att gå dit. Det kallas att respektera någons vilja. Det brukar få positiva följdkonsekvenser. Vad är problemet med att lyssna på vad personen vill och känner för?
  • Anonym (Lelle)
    tankfull skrev 2019-02-24 18:06:30 följande:
    Varför citerar du mig två gånger och svär och har dig när det inte ens är dig jag vände mig till? Det är inte ditt barn det gäller. Jag ställde en fråga till TS, inte till dig. Jag har redan fattat att du inte vill att dina barn ska gå på kalas för allt i världen. 
    Får jag inte citera dig nu, eller svära? Du citerar ju mig och kommenterar det jag skriver. Det är väl inte ditt barn heller. Det är ju ett forum där människor får ge sin synpunkt på ett ämne. Och här finns en knapp om man önskar citera någon. Och jag ställde en fråga till dig. Du vet ingenting om vad jag vill. Du feltolkar information. Men det är okej det med Skrattande
Svar på tråden Går man på alla kalas?