Inlägg från: tankfull |Visa alla inlägg
  • tankfull

    Min katt bara dog. 7 år. Går sönder av sorg.

    Först vill jag säga att jag inte tycker att du ska fundera så mycket över hur er andra katt reagerar. Att spinna mycket kan vara tecken på stress likaväl som välmående och att katten äter mer är kanske för att den inte har någon konkurrens just nu. Kanske katten dessutom inte förstått att kompisen är borta ännu. Det kan ta några dagar.
    Jag förstår att ni är i chock, det blir man ju när någon bara dör helt oväntat. Det är en bra idé att låta obducera katten så att ni får ett eventuellt svar på vad som kan ha hänt. Då blir det lättare att acceptera det hela också. Katten led förmodligen inte alls om det var ett plötsligt hjärtstopp och det kan vara en liten tröst i det hela. Det kommer att ta tid för er att fatta att katten är borta och tid att sörja färdigt. Djuren är våra vänner och jag förstår verkligen att du är jätteledsen just nu. Känner inte dig men skickar varma tankar. 

  • tankfull
    Anonym (Knepig) skrev 2019-02-24 12:34:33 följande:

    När jag läser din trådstart så tycker jag du verkar resonera jättekonstigt. Man kan bli konstig av chock och sorg, men du uttrycker dig väldigt konstigt. Var glad att din katt bara somnade in trygg och älskad. Sluta klandra den andra katten på hur den beter sig! Och hemskt att du inte värdesätter dina egna föräldrar mer.


    Det är du som uttrycker dig konstigt. Vem går på och anklagar någon som har sorg? Bättre att inte skriva något inlägg alls än att skriva ett som ditt. Tänk dig själv in i att ha mist ett älskat husdjur och så skriver någon som du. Väldigt märkligt gjort.
Svar på tråden Min katt bara dog. 7 år. Går sönder av sorg.