Inlägg från: Anonym (Vill ha...något!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vill ha...något!)

    Jag vill ha ett comittment från min kärlek

    Det finns många trådar just nu om att vara den andra kvinnan. Så här är en till, kanske lite fånigare eller ännu mer tragisk än de andra.

    Min pojkvän är gift...jag är hans flickvän/älskarinna. Hans fru vet ingenting. Jag har förstått att hon alltid kommer vara nummer 1 för honom och han älskar henne men han älskar mig med på samma gång. Vi har haft en relation i flera år. Jag har funnit mig i att vara nummer två. Hon är bättre, vackrare och han älskar henne mer...han har barn med henne, det är hans livskamrat. Men jag är det också.

    Men jag har kommit på honom med att bedra mig med tre andra kvinnor där en är min kompis...

    Han är så ångerfull varje gång och lovar att han skall sluta och säger att han skall hålla sig till sin fru och mig han lovar och charmar och jag smälter... Jag vill ha ett slut på det här med andra kvinnor mer än hans fru och mig att vara nummer två är redan att offra väldigt mycket. Jag vill inte att det skall finnas en nummer tre, fyra, osv. Att jag alltid är näst viktigast för honom räcker inte, det skall inte finnas fler. Då kan jag acceptera det!

    Jag vill ha någon form av löfte, ett kontrakt något slags bevis. Han ger mig ofta presenter, dyra smycken och säger att det här halsbandet representerar min kärlek till dig och är som en slags vigselring att du är viktig för mig och den enda utom min fru. Men jag vill att det skall hållas med, inte bara tomma ord...

    Men det finns inget äktenskap eller någon slags förlovning, ingen ceremoni eller så för vår relation. Men jag vill ha något sådant, ett riktigt bevis och ett riktigt löfte...är det för mycket begärt??

  • Svar på tråden Jag vill ha ett comittment från min kärlek
  • Anonym (Vill ha...något!)
    Anonym (galet) skrev 2019-03-01 07:10:40 följande:

    Hur tror du att du ska kunna få ett commitment från någon som redan är gift? Vet hans fru om dig är hon ok med detta? Vet hon om att han varit med andra också.Varför står DU ut med att vara md någon som har 4-5 stycken på en gång? 

    Prata med hans fru tycker jag. 


    Hans fru vet inte om mig. Vill absolut inte såra henne eller bli ovän med henne. Hon är en person jag ser upp väldigt mycket till. Så jag tänker inte berätta för henne.
  • Anonym (Vill ha...något!)
    MsM84 skrev 2019-03-01 08:58:26 följande:

    Jag är ledsen TS, men detta är ett bra exempel på hur ord väger lätt jämfört med någons agerande. Han säger att du och hans fru är de enda viktiga och att han ska hålla sig till er. Hans agerande visar att ingen av er är särskilt viktig för honom då han inte håller sina löften utan gör vad han vill och bryr sig inte om era känslor (även om frun inte vet så finns risken hela tiden att hon kommer upptäcka det). Med det sagt, även om du kunde hitta ett åtagande han kunde ge dig, vad är det värt? Han har ju redan visat att äktenskapslöften betyder inget för honom (via sin fru..).


    Att jag är viktig för honom vet jag. När jag har brutit med honom tidigare har han gråtit floder och bett mig ta honom tillbaks. Det hade han knappast gjort om han inte brydde sig eller? Ett sådant åtagande skulle göra mig väldigt lycklig, men det får inte bara vara ord utan menas, och inte bara menas när han säger det och sedan ändå hålla på med andra. Han älskar både mig och sin fru, vi är bägge jätteviktiga för honom.
  • Anonym (Vill ha...något!)
    CitronTulo skrev 2019-03-01 10:58:01 följande:

    Om du på riktigt vill veta hur viktig du är för honom så be honom välja mellan dig och sin fru! Men du vet ju redan svaret, eller hur??


    Då väljer han sin fru. Jag är ok med det. Jag hade valt samma om jag var honom. Men jag vill vara den ende förutom henne. När vi inte ses så ringer han eller smsar varje dag och berättar hur mycket han älskar mig och hur viktig jag är för honom och hur mycket han längtar efter mig. Direkt efter jobbet så kör han ofta direkt hem till mig och han tar mig i hallen, vi hinner inte ens till sängen utan han springer uppför trapporna och tar mig direkt i hallen så mycket längtar han efter mig.
  • Anonym (Vill ha...något!)
    Pilsner skrev 2019-03-01 14:56:26 följande:

    Jag tycker jag känner igen den här tråden sedan tidigare. TS, har du startat en liknande tråd för ett par månader sedan?


    Ja. Något år sen Kanske? Tiden går...
  • Anonym (Vill ha...något!)

    Jag får väldigt mycket kritik men inga förslag på lösning???

    Jag vet hur det låter men han är en jättefin man som jag älskar, och han älskar mig med fast han älskar en annan mer. Han behöver oss bägge i sitt liv. Hon ger honom vissa saker jag andra. Han är framgångsrik och det är stora krav på hur man skall bete sig men med mig kan han vara sig själv för jag är inte en del av den världen. Jag är inte ute efter hans pengar eller status jag älskar honom och det är mycket därför han älskar mig. Han älskar att ge mig gåvor för jag skulle aldrig kräva något. Som en gång när jag såg bilder på hans fru och han frågade om jag gillade hennes örhängen och jag sa de var fina. Då fick jag likadana och de kostar över 10 000. Jag kunde inte ta emot dem men då så han att just därför vill han gärna ge mig dem.... såna saker. Skulle aldrig köpa såna saker till mig själv...det är mer än en halv nettolön för mig...

  • Anonym (Vill ha...något!)
    Anonym (galet) skrev 2019-03-02 07:43:22 följande:

    TS, du skriver  "han behöver dig" osv. Har du inget egenvärde, ingen självsäkerhet? Du är som om du bara lever via honom, du är det du tror att han behöver. 

    Inte sunt. 


    Jag har ett ganska högt egenvärde. Jag vet att jag ser ganska bra ut, jag är fit och vältränad och jag tävlar på ganska hög nivå i två olika idrotter.
    Anonym (Esme) skrev 2019-03-02 10:49:15 följande:

    Eftersom du bara är ett bihang i hans riktiga liv. Vad spelar det för roll för dig huruvida du är andra- eller sjundehandsval? Han kommer väl inte behandla dig annorlunda i vilket fall som helst? 

    Jag skulle inte ens vilja vara den mannens förstahandsval. Men du har fel  för hans förstahandsval är "han" själv. "Den enda han egentligen älskar".


    Han är inte som du tror. Han är väldigt snäll, känslig och jättehärlig. Om du skulle träffa honom skulle du inte tänka "vilken player/casanova/fuckboy" utan "vilken fin och snäll kille". Han är inte det minsta hotfull utan någon man verkligen känner sig trygg med, lyssnad på, behövd och älskad. Hade du träffat honom i bara fem minuter utan att veta att han bedrar hade du tyckt om honom omedelbart det kan jag nog faktiskt lova.
  • Anonym (Vill ha...något!)
    MrsPJ skrev 2019-03-02 12:32:49 följande:

    Okej så han är gift och har dig vid sidan av och du säger att han behöver er båda. Men så är han otrogen även på andra håll. Vad är det för svin? Han kanske skulle må bäst av en öppen relation med andra som också är öppna. Tips till dig är att lämna för du kommer aldrig få det du vill ha.


    Han är inte ett svin på det sättet. Inte alls. Han gör ibland sviniga saker men du har nog helt fel bild av honom. Han har dålig självkänsla svårt att passa in och är väldigt stressad. Det är en väldigt snäll kille. Jag önskar att han bara kunde se hur bra han har det. Hans fru är en underbar människa, vacker och hon älskar honom. Jag älskar honom med. Tillsammans har vi allt han behöver. Han behöver landa, lugna sig och inse hur bra han har det och hur älskad han är.
  • Anonym (Vill ha...något!)
    Pierott skrev 2019-03-02 13:17:50 följande:
    Han måste ju ha manipulerat dig till månen och tillbaka. Så som du skriver om honom gör bara nån som är hjärntvättad av någon för att få deras vilja fram.
    Solarn skrev 2019-03-02 13:58:45 följande:
    Du pratar om hur fantastisk hans fru är, och ni älskar honom och ger honom vad han behöver. I dina ögon verkar du och hon ha något slags systerskap, typ som de polygama i USA som kallar varandra systerfruar när de är gifta med samma man. Men faktum är ju att du inte alls har fru-status. Hans fru vet inte om dig och han ligger med alla han kan. Alla som försökte bolla så många älskarinnor som han verkar ha hade nog blivit stressade av det förresten.
    Lösningen på ditt problem är såklart att du lämnar honom och bryter dig loss från fantasin du verkar ha skapat om er relation.
    Hans fru är fantastisk. Jag vet att jag inte kan tävla mot henne. Det känns som jag känner henne även om vi knappt har pratat mer än ytligt vid några tillfällen, hon är verkligen en genuin och fin människa, någon att se upp till...  

    Han är också fantastisk på många sätt och dålig på andra. Jag älskar han för bägge dessa sakerna. Nej jag är inte någon systerfru, han har en fru. Men jag är hans flickvän. Hade situationen vart lite annorlunda med att han var yngre eller jag äldre, och lite andra faktorer så hade jag kunnat vara hans hustru istället för henne. Det är små saker i livet som kan påverka enormt hur livet utspelar sig.

    Han är stressad av jobbet, ansvar, höga krav och sådant som kommer med mycket pengar. Med mig kan han släppa allt sådant eftersom jag inte bryr mig om sådana saker ett dugg....

    Han är så himla gullig och jag känner mig verkligen älskad och uppskattad trots allt. När jag vet att han är på väg till mig står jag först vid fönstret och ser hans bil blir jag jätteglad. När jag ser honom parkera tvärs över två parkeringsplatser och vet att han struntar i om han får böter, han bara betalar dem och tycker att det spelar ingen roll för den tiden han sparar på att inte parkera noggrant han får med mig är mer värd än böterna han får...det får mig att känna mig speciell...

    Han springer från bilen, jag går it i trapphuset och hör honom frusta och han springer upp i trapporna flera våningar upp med slips och kavaj och portfölj...han överröser mig med kyssar och tar mig precis innanför dörren...berättar hur han har längtat efter mig hela dagen och hur underbar och sexig jag är och hur mycket han älskar mig...

    Det är inte alltid så stressat men ibland är det så att han har väldigt lite tid och då gör vi det bästa av den. Jag tvivlar inte en sekund på att han älskar mig. Eller att han älskar sin fru, fast på ett annat sätt. Men han älskar oss bägge väldigt mycket.

    Det är hans osäkerhet och mindervärdeskomplex som driver honom till att söka andra. Men jag tycker inte han behöver den bekräftelsen och måste sluta med det, för med mig och hans fru har han all bekräftelse och all kärlek han behöver. Så borde det vara och jag önskar att han kan förstå det.   



  • Anonym (Vill ha...något!)
    Anonym (Esme) skrev 2019-03-02 14:18:31 följande:

    Jag tror dig. Hade antagligen också blivit lurad av hans fina fasad. För han måste ha varit en riktigt bra skådespelare för att lyckats lura så många kvinnor. Men se inte till det han säger, utan det han gör. Det finns inget ädelt och fint i att ljuga,bedra och såra människor. 


    Jag är fortfarande nyfiken på varför det är så viktigt att vara hans andrahandsval? Antar att du inte vill att han har ett tredjehandsval efter dig, och i så fall vad har det för betydelse för dig om han har det?

    Gör det någon skillnad för dig?


    Det är inte bara ord. Jag skulle om jag ville kunna be honom om nästan vad som helst. Hade jag velat ha en bil hade jag fått en bil. Hade jag velat ha en semesterresa någonstans hade jag fått det. Om jag någon gång hade hamnat efter med räkningar hade han ordnat det.... Han säger att jag aldrig behöver oroa mig för något sådant, har jag problem så fixar han det, vill jag ha någonting så kan han köpa det åt mig. Jag vill egentligen inte ha sådana saker, han ger mig redan alldeles för mycket gåvor som det är. Självklart blir jag glad och rörd av detta, men det behövs liksom inte...han behöver inte köpa min kärlek.

    Jag tycker det är viktigt att vara hans andrahandsval för att jag vet att jag inte kan vara hans förstahandsval. Jag accepterar mycket som det är redan...  
Svar på tråden Jag vill ha ett comittment från min kärlek