Inlägg från: Anonym (Våra regler) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Våra regler)

    Regler i förhållande

    Vi har några regler, eller mer bestämda önskemål än regler egentligen. Hon har svårt att prata och blir obekväm utan mig med främmande människor, det är mest relaterat till det.

    - Jag får inte lämna henne ensam om vi är på fest/krogen/gymmet.
    -Hon måste veta i förväg om vi skall ha besök så att hon kan förbereda sig på det
    -Jag måste sitta bredvid henne på släktmiddagar, fester osv. bordsplacering funkar inte. Även om det är hennes släkt och vänner. 
    -Jag måste följa med på alla läkarbesök/tandläkarbesök/psykologen och sådana saker. Om jag inte kan följa med in så är jag i väntrummet. Just väntrummet själv med främmande människor är väldigt obehagligt för henne.

  • Anonym (Våra regler)
    Anonym (Ts) skrev 2019-03-14 22:56:37 följande:
    Antar att hon har social fobi då alltså?

    Men vad snällt av dig att du hjälper henne i dem situationerna, kan tänka mig att de kan kännas lite jobbigt att alltid behöva vara där för allt. Men fint att du är en så stöttande partner som går med på det. :)

    Har också svårt att prata med folk ibland så om vi ska göra något där det krävs att man måste prata med personal eller liknande får min kille sköta snacket, då jag blir väldigt obekväm o klarar inte prata. Vissa dagar går däremot bättre än andra, konstigt dedär.
    Det är inte det minsta jobbigt tycker jag. Hon är fantastisk på alla andra sätt och vis, dessutom har det blivit bättre med tiden. Bara jag är med så är det faktiskt hon som sköter snacket oftast. Så hon kan vara rätt social trots social fobi.
Svar på tråden Regler i förhållande