• Pierott

    Regler i förhållande

    Jag känner att den enda regeln man behöver ha i ett förhållande handlar om otrohet. Måste man kontrollera sin partner på andra sätt så har man problem, oavsett vad man själv tycker. Det är varken friskt eller normalt att bestämma över en annan människa, hur dom ska klä sig eller leva sitt liv. Det kommer garanterat eskalera i större kontrollbehov vart efter.

  • Pierott
    Vargaflickan skrev 2019-03-15 14:43:08 följande:

    Tänk att jag förstod att karln var muslim! Ha det så trevligt med misshandeln som kommer senare för det här kontrollbehovet är bara början.


    Inte skriva så om dom små charmtrollen, klart han aaaaldrig skulle slå henne.
  • Pierott
    Anonym (Ts) skrev 2019-03-16 14:50:20 följande:

    Vi är väl ganska unga, båda i 20-25 års åldern, vi letar lägenhet förbrilt.

    Ja alltså jag kommer inte låta mina döttrar bete sig så som jag gjorde i 15-17 års åldern, supa, ligga runt osv. Det gynnar ingen och speciellt inte dem. Och varför skulle jag låta mina döttrar gå runt och visa upp sina kroppar? För att pedofiler ska kolla på dem eller? Nej de valet kan dem göra isåfall när dem blivit 18 och flyttat hemifrån.

    Då har jag en motfråga till dig, varför skulle man vilja visa upp sin kropp för allt och alla? Varför vill man att alla ska kolla på ens kropp? Är det för uppmärksamhet eller vad?

    För det är något jag absolut inte förstår, jag döljer gärna mina bröst och konturerna av min överkropp i lite lösare eller tjockare tröjor, då jag inte vill ha den sortens uppmärksamhet från någon förutom min kille, har aldrig varit den som vill visa upp allt jag äger och har, och har aldrig behövt göra det heller för att få killar att ställa sig på en rad. Det räcker med att vara sig själv, och dem som gillar dig som du är kommer att komma till dig, och dem som inte gör det och bara vill ha en för ens kropp kan gå nån annanstans. Men visar man upp allt man har så kommer man aldrig veta vilket de är killarna är ute efter, men kan ge dig en spoiler, dem vill endast ligga för allt dem ser är någon som är villig att ligga. :)


    Du låter oerhört naiv och manipulerad. Jag går dagligen runt i linnen som (ve o fasa) visar konturerna av mina bröst! MEN endå kan män föra helt vanliga diskussioner med mig, då ska tilläggas att mina bröst är väl tilltagna. Att gå runt o tro att alla män vill ligga med dig kommer skapa problem för dig under hela ditt liv. Och sen får du tillåta mig skratta, skulle jag se ut som nån som är villig att ligga för jag går klädd hur jag vill? Ohmy...

    Sen är ju jag ungefär ett dec äldre än dig så jag har väl lärt mig mer om livet än du någonsin kommer göra sålänge du lever i denna "fullständigt normala relation".
Svar på tråden Regler i förhållande