• Anonym (Ann)

    Regler i förhållande

    Anonym (Ts) skrev 2019-03-14 20:14:11 följande:
    Det utvecklades med tiden samtidigt som vårt förhållande, när vi blev mer bekväma med varandra och vågade börja prata om hur vi vill ha saker och ting.

    Bara för vi har vissa regler så betyder det inte att vi inte har sunt förnuft och därav krävs ingen regel på självklara saker, det är ganska självklart att ingen misshandel/våld får föregå i vårt eller någon annans förhållande.
    Självklara saker för de flesta är att man väljer själv vem man umgås med och vad man har på sig.

    Ni litar inte på varandra, därför måste ni dokumentera det. Eller rättare sagt, han litar inte på dig, han vill kontrollera dig. Naturligtvis har han också regler men han behöver inte dokumentera sina. Konstigt. Eller inte.
  • Anonym (Ann)
    Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 14:04:26 följande:
    Men tanke på att varken han eller jag är våldsamma, och ja jag vet då vi varit tillsammans i 3 år o aldrig hamnat i en situation där jag varit rädd osv, så kan du nog sluta oroa dig. Vi har det väldigt bra. :)
    Så du har brutit mot era regler? Eller är det kanske så att han inte är våldsam för att du alltid följer reglerna?
  • Anonym (Ann)
    Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 15:30:28 följande:
    Brytit o brytit.. jag visste inte i början att han ville vissa saker, som han inte gillade om andra killar kunde se min kropp och sånt, något som jag självklart ändrade på för jag respekterar han, och mig själv och min kropp. Anser själv att den endast tillhör honom och ingen annan ska få se den så länge han och jag är tillsammans.

    Och vi har bråk, ibland stora bråk men aldrig någonsin har han höjt ett finger mot mig, som jag sagt innan så är oddsen större att jag tappar kontrollen och kan uppträda våldsamt då jag har borderline och tappar kontrollen helt över mina känslor ibland, speciellt under bråk.
    Vad bråkar ni om då?
Svar på tråden Regler i förhållande