• EmberEyes

    Regler i förhållande

    Anonym (Ts) skrev 2019-03-14 22:37:23 följande:
    Nej, men jag delar värderingarna i att man i förhållande inte ska klä sig hur som helst, inte ska ha vänner av motsatt kön, inte festa då det ofta är uppbyggt för otrohet (vilket jag vet då jag själv varit otrogen i tidigare förhållanden för att jag varit full). Känner mig även tryggare när jag vet exakt hur han vill ha det för då blir det inga missförstånd och inga onödiga bråk. Har även en antydan till borderline och att vi har denna uppbyggnad hjälper min trygghet otroligt mycket då jag annars är rädd att jag gör något fel. Skulle han en dag säga att jag inte behöver göra dem här sakerna längre är den dagen han inte längre älskar mig, men så länge han bryr sig om detta så vet jag att han fortfarande älskar mig.

    Kan även tillägga att han har ett väldigt stort hjärta och är väldigt snäll, att han vill ha saker på ett visst sätt betyder inte att han skulle på något sätt bli våldsam om något skulle bli fel, arg kan alla bli men våldsam har han aldrig o skulle aldrig vara, chansen skulle nog vara större att jag skulle bli det i ett raseriutbrott med min borderline.
    Fler varningsflaggor. Jag hoppas innerligt att du inte ska behöva dyka upp på mitt jobb om några år, eller ännu värre bli upphittad i ett dike någonstans.
  • EmberEyes
    GGN skrev 2019-03-15 07:42:51 följande:

    Hur gör ni med homo- eller bisexuella vänner?


    Personer med den här nivån av rubbad världsuppfattning har förmodligen inte värderingar som accepterar annat än cis-hetero-normen
  • EmberEyes
    Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 14:10:57 följande:
    Det är absolut inga problem, min bästa tjejkompis är bisexuell, har tillochmed haft sex med henne innan han och jag träffades, och det är inga problem där då han inte ser henne som någon sorts konkurrens, vilket han inte behöver heller för är ej attraherad av henne, eller någon annan än min pojkvän. :)
    Hahaha, vad logiska ni är! Antingen så litar man på att ens partner säger "jag är bara attraherad av dig" och accepterar att ens partner har vänner och bekanta av båda könen som man umgås med både ensam och i grupp, eller så litar man inte på sin partner och förbjuder denne att umgås med någon alls, vare sig ensam eller i grupp. Allra mest borde väl en fd sexpartner vara off limits.

    Men ja, ett uttryck för att ni inte förstår er på något som ligger utanför era egna hetero-normer.


    Anonym (Ts) skrev 2019-03-15 14:04:26 följande:
    Men tanke på att varken han eller jag är våldsamma, och ja jag vet då vi varit tillsammans i 3 år o aldrig hamnat i en situation där jag varit rädd osv, så kan du nog sluta oroa dig. Vi har det väldigt bra. :)
    Nej, så säger faktiskt alla kvinnorna som hamnar på kvinnojourer eller blir ihjälslagna innan det fysiska våldet bryter ut, när deras liv "bara" är begränsade till vilka de får umgås med, vad de får klä på sig osv.
Svar på tråden Regler i förhållande