Inlägg från: Anonym (Givande och tagande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Givande och tagande)

    Så attraherad av min kollega......

    Först, i vilket sammanhang träffas ni? Vad förmedlar du själv för signaler? Kan det vara så att hon känner något för dig men situationen är inte helt optimal och därför försöker hon dölja det hon känner? Är hon blyg? Kan hon vara osäker på om det är besvarat eller ens välkommet att visa något alls?

    Jag tror att du läser in för mycket och övertolkar henne för att du gärna vill se signaler som tyder på något ömsesidigt. Tänk på igen hur du själv förmedlar det du känner? Är du tydlig?

    Visa ditt intresse för henne genom att vara just intresserad. Ställ frågor till henne för att visa att du är intresserad. Lägg saker hon säger på minnet så att hon förstår att hon betyder något för dig. Visa med ditt kroppsspråk att du fokuserar på henne. Vänd kropp och fötter mot henne och bara henne även i situationer där det finns andra runt omkring. Möt de blickar hon ger och håll kvar blicken lite längre än normalt. Delar ni något intresse? Isf är det en bra öppning för samtal. Skapa möjligheter att ses. Fråga om hon vill följa med på något som du vet att hon gillar ...

    Kom på att du skrivit hen, jag missade det i min text. Byt ut till han/hen efter önskemål.

  • Anonym (Givande och tagande)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-20 20:00:46 följande:

    Nej. Inte i dag.. tidigare i veckan. Jag höll kvar blicken .. men känns inte helt rätt att stirra ut personen i en evighet. Blev naturligtvis generad när jag höll kvar blicken.. så jag var tvungen till att titta bort.. Nej jag log inte.. Jag log när jag tittade bort.. Gud vad jobbigt .. Jag kan inte flirta! Ja det har bara varit på avstånd typ.. hen tittar knappt på mig när vi har gemensamma möten.

    Det är en liten åldersskillnad.. kanske typ 9-10 år?

    Ja alltså det hade varit skönt om personen åtminstone kunde prata med mig.. Vill lära känna hen.. men får aldrig chansen...

    Tror nog att hen kanske känner sig smickrad av att få lite bekräftelse .. Så jag tror nog att det stannar där..


    Det där är ett klassiskt tecken, att titta och hålla kvar, bli generad och titta bort samtidigt som det där magiska leendet, som inte går att hindra, sprids över läppar och ögon... Om hon uppfattade detta i sin helhet så har hen uppfattat ditt intresse nu. Var inte fördomsfull nu och tro att hen bara vill ha bekräftelse. Hen vill säkert se mer innan hen kan avgöra om det verkligen är något! Fortsätt på samma sätt, visa att du trivs i sällskapet, var intresserad, ställ frågor och ge blickar! Finns inget att förlora? Oftast uppfattas detta enbart när ett ömsesidigt intresse finns. Annars tolkar man det bara som en trevlig människa.

    Är hon 9-10 år äldre eller yngre? Kan också ha betydelse för hur saker uppfattas.
  • Anonym (Givande och tagande)
    Anonym (blyg) skrev 2019-03-20 21:05:49 följande:

    Hen ... äldre.


    Ja ... Lägger ingen som helst värdering i vilken könstillhörighet eller känsidentitet hen har. (Kanske en liten protest för att den som kommenterade innan mig skrev han och jag ville påvisa att det lika görna kan vara en hon och att TS valt att kön inte är viktigt!)
  • Anonym (Givande och tagande)
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-20 21:35:58 följande:

    Skrev bara att TS är en hon. Men visst kollegan kan vara en kvinna också. Att jag tror att TS är en kvinna är för att det är mest vanligt att en kvinna viker av med blicken och ler. Ja blir undergiven. En man som är säker på sig själv viker inte med blicken, han håller tills hon viker. 


    Nja, du skrev enligt citat från ditt eget inlägg nedan. Han ... TS kanske är en kvinna och huruvida en avvikande blick är något manligt eller kvinnligt ligger nog mer i fördomar än i verkligheten. Det är nog högst personligt ...
    Anonym (LFA) skrev 2019-03-20 20:20:06 följande:

    Om han nu såg leendet. 


    Men, jag måste säga TS att även om jag förespråkar ordet hen och gärna använder det själv så har det faktiskt en stor betydelse när det kommer till hur man tar emot och hur man ger, när det kommer till flört, intresse eller attraktion. Liksom åldern och erfarenheter spelar in i hur man uppfattar andras signaler. Är det en man så behöver du vara tydlig, då måste du gå mer rakt på och ta för dig mer. (Det är min erfarenhet!) Är det en kvinna och hon dessutom är lite äldre än du så kommer hon att uppfatta dina subtila signaler, lättare än en man, om du fortsätter ge blickar, visar intresse o.s.v. Hade det varit tvärt om att du var den som var äldre så finns lite andra aspekter att ta hänsyn till
Svar på tråden Så attraherad av min kollega......