Inlägg från: Solsidan17 |Visa alla inlägg
  • Solsidan17

    BF december 2019

    Hej allihopa! Grattis till er som plussat ????

    Jag har BIM imorgon. Kraftig molvärk i torsdags ca 30 min, en blödning stor som en enkrona i lördags. Och inatt hade jag mensvärk och vattniga flytningar och tänkte att nu kommer mensen. Inte en tanke på att jag kunde vara gravid då testet i lördags efter blödningen visade negativt (tror jag, dock kostade jag testet efter ca 40 sekunder). Men idag på EM tog jag ett test, skulle precis kasta de då de såg negativt ut. Men precis innan så får jag för mig att kolla noggrannare och vänta yttligare lite till. Och då tycker jag mig se ett andra streck träda fram.

    Vi har en dotter som är född december 2017. Och jag har precis börjat bli sååå syskonsugen. Om det är en liten som växer där inne, så är det mer än välkommet. Dock har jag inte nämnt något för sambon än. Tänkte ta ett nytt test imorgon, och isf berätta för honom då. Så vad tror ni tjejer? Är jag gravid?

  • Solsidan17
    lonelygirl92 skrev 2019-04-01 20:44:00 följande:

    Solklart positivt!! :D


    Åh vad spännande, jag hoppas du har rätt! Jag for iväg och köpte ett digitalt test för att testa med imorgon. Är så nervös! Men om jag är gravid så har jag bf ca 9/11. Men knappt några symtomer ännu. Men minns att det var precis så när jag väntade min dotter också.
Svar på tråden BF december 2019