Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Vad ska jag göra!

    hellothere87 skrev 2019-03-26 13:36:40 följande:
    Du och ts kan väl träffas och sätta på varandra. Ni verkar ju sakna all form av moral båda två så lite bögsex är väl inte fy skam.
    Bögsex har väl knappast något med saknad moral att göra?! 

    Däremot vore det en bra idé för dessa två herrar att träffa varandra
  • Anonym (?)
    Anonym (Reapersofficial) skrev 2019-03-26 20:49:21 följande:

    Vi har ett bra förhållande trots att det är för lite sex. Så vad ska göra. Jag vet inte om det ändras senare. Men tråkigt att bara runka och titta på porr!


    Men alltså jag förstår faktiskt inte vad du gnäller över. Du får ju ändå sex 2 ggr i månaden?! Tänk om du varit ofrivilligt singel istället för att ha din älskade fru? Om ni har det bra annars så tycker jag det vore dumt att bli den ofrivilliga singeln genom att äventyra ert äktenskap med att snacka el sexa med en annan kvinna.

    Om det är "att det är tråkigt att runka" som är ditt största problem så har du det nog bättre än de flesta. Du har ju kvinnligt sällskap i form av din fru hela tiden, sen sex varannan vecka. Ni borde kanske kramas mer i vardagen, ansträng dej lite mer så blir hon nog mer sugen på sex. Slicka henne till orgasm utan att kräva något själv, gör det bara skönt för henne. Ge henne massage. Köp något vackert som du vet att hon gillar; favoritblomma eller vad just hon skulle uppskatta. Tappa upp ett bad för er båda och tänd en massa ljus i badrummet. Som sagt ansträng dej lite och var vardagsromantisk så tror jag det löser sej med sexbiten, att det blir av åtminstone lite oftare. Lycka till!
Svar på tråden Vad ska jag göra!