Inlägg från: Anonym (Gröna grodan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gröna grodan)

    Ska jag välja särbolivet med denna bonusfamilj?

    Det låter som att din sambo är lite dominant?! Och vad menar du med kräver? Vad händer om du inte går in och hälsar?

    Jag känner igen mig på vissa sätt. Flyttade också in i ?ett färdigt hus? vilket jag var tveksam till men bestämde att det fick vara på prov. Jag flyttade även till ny stad och skaffade nytt jobb.

    Min kille älskar familjelivet medan jag, som inte har så mycket familj, istället har många vänner. Känner mig kvävd av att vi hela tiden ska göra saker ?som en familj?. Trivs inte heller i vårt hem, känner mig som en inneboende bara. Och nu har jag bestämt mig för att flytta hem! Ska bli underbart!!

  • Anonym (Gröna grodan)

    Flyttade in i ett färdigt hem skulle det ju stå

  • Anonym (Gröna grodan)
    Anonym (maus) skrev 2019-03-31 18:56:52 följande:

    Ditt liv låter som mitt! Hur länge har ni träffats och hur gamla var barnen? Varför fungerade det inte?! Jag älskar honom så mycket, vilket är ömsesidigt och gör att det är så svårt att flytta. Dessutom säger han att det är slut pm vi ska vara särbos! Så jag måste vara 100% säker när jag väl flyttar!


    Jag vill inte skriva för mycket här nu eftersom vi är mitt i det men det är flera anledningar till att det inte fungerar...

    Men jag är självständig och om en man sätter upp några vilkor för mig som gör att jag känner mig trängd eller kvävd så är det tack och adjö! Älskar han dig verkligen? Tycker det låter som allt ska vara på hans vilkor?!
Svar på tråden Ska jag välja särbolivet med denna bonusfamilj?