Inlägg från: ballerinakakaoreo |Visa alla inlägg
  • ballerinakakaoreo

    Hur fort blev ni gravida efter ett MF?

    Jag fick missfall den 1/12-18 och fick tillbaka min mens den 30/12-18, efter den mensen blev jag gravid och går snart in i v. 15. Det tog alltså en mens och ca en månad för mig.

  • ballerinakakaoreo
    Anonym (Ledsen) skrev 2019-04-03 19:40:38 följande:

    Efter MF när ni blev gravida igen- hur kändes det- var det ännu större lycka? Eller kändes det mer oro och att den där första lyckan inte infann sig igen?


    Både och. Mestadels vågade jag inte vara glad, inte förrän nu när jag är i vecka 15 och den värsta tiden är över. Därför bokade jag in privata ultraljud så fort jag plussade så jag skulle få se att allt stod rätt till. Det skulle kosta mig 200kr (samma taxa som landstinget) men jag har frikort och får det därför gratis.
  • ballerinakakaoreo
    Syskonlängtan2020 skrev 2019-09-25 18:36:10 följande:

    Fick missfall i augusti. Blödde kort tid, negativt test fort(bekräftade med många).

    Nu detta: frågan. Är jag gravid eller kan hormonerna gå upp och ner efter missfall fast de varit negativt?


    Om du har fått negativt bekräftat med många test innan dessa så finns det bara en rimlig anledning och det är att du är gravid igen, det kan gå riktigt fort. Grattis!!! :) Jag fick missfall den 1a dec 2018 och min nuvarande graviditet räknas från senaste mens 30 dec 2018, så en ägglossning och mens mellan sedan blev jag gravid igen. Vissa får inte ens mens mellan graviditeterna. 
Svar på tråden Hur fort blev ni gravida efter ett MF?