Inlägg från: I desperat behov av hjälp |Visa alla inlägg
  • I desperat behov av hjälp

    Livmoderhalscancer

    Jag behöver lite råd. Jag misstänker att jag kan ha lhc. Jag gjorde en kongicering för ca 5 år sedan, även min mormor och farmor har haft denna cancerform. Jag skulle vilja veta om det är nån här som haft lhc. Om ni hade några symptom eller om ni kan i efterhand känna att det måste varit lhc som ställde till det.

    Anledningen till varför jag misstänker detta är för att jag har som en lindrig molande mensvärk hela tiden. Jag har även fått kraftiga blödningar under sex. Det känns som att det är en blodfylld boll där inne, som sprängs om man kommer åt det. Blodet är väldigt färskt och slutar tvärt (så alltså ingen mens) detta händer inte alla gånger, ibland får jag en liten blödning nån dag efter och ibland ingenting. Vore tacksam om nån med erfarenhet kan svara på detta.

    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Livmoderhalscancer
  • I desperat behov av hjälp

    Jag lämnade ett prov 1 år efter sen har jag inte lämnat nått mer prov. Nej det är sant. Det är ju redan nästa vecka så det är inte lång tid kvar. Man vill bara veta på en gång. Men det är nog ingen fara. Blev bara så stressad när jag läste på 1177 och många symptom stämde in.

  • I desperat behov av hjälp

    Vad fina ni är som bryr er! Tycker det är så skönt att ventliera med andra människor och inte familj och vänner. Där hör man oftast men det är ingen fara, det kommer inte vara något farligt. På något sätt så gör det mig inte lugnare, utan mer som att dom vill sopa det under mattan. Är det någon som känner igen sig i det jag skriver?

    Iaf..

    När jag var på undersökningen så kände barnmorskan en förhårdnad på ena sidan av livmodertappen vilket har gjort mig lite nervös såklart, men igår fick jag äntligen fått svar på cellprovet!!! Jag hade lätta cellförändringar vilket blev en lättnad för mig. Trots ordet cellförändringar så har jag tänkt mig att det skulle ha utvecklats till cancer med tanke på mina besvär och förhårdnaden. Jag ska iaf till gynmottagningen på Falu lasarett på tisdag och göra ytterligare en undersökning så får vi se då. Bara hålla tummarna att det ser bra ut.

Svar på tråden Livmoderhalscancer