• Rollan92

    BIM maj

    Hoppar in i denna tråd. Maxade på stickorna i måndags och hade antagligen ägglossning i tisdags. Bim 2/5 enl mina föregående cyklar och detta blir tredje försöket för oss. :)

  • Rollan92
    Susanned skrev 2019-04-28 07:23:05 följande:

    Ni som har BIM i veckan, har ni (vad ni upplever som) potentiella symtom? Jag var skengravid i början av året och blev så förvirrad när testet var negativt så jag har inte riktigt våga leta några symtom. Några dagar efter ÄL hade jag liiiiiite molvärk och även att det högg/stack till ett par gånger på höger sida av magen men det är allt. Inga andra tänkbara symtom, bortsett från frånvaron av ömma bröst som jag brukar ha innan mens.


    Jag har nog skrivit fel för jag tror att bim kommer den 4 eller 5. Men har fått sån himla molvärk idag. Men vet ej om det är pms eller inte. Har oftast vara denna formen av molvärk när mensen är som värst, typ dag 2 och 3. Men man vågar ju inte hoppas för mycket :(
  • Rollan92
    Hannabananas skrev 2019-05-02 09:47:33 följande:

    Äl+10 idag, testade imorse med CB gravtest(inte så känsligt test), Dock neg. Tidigt jag vet ?? Får nog testa tidigt test på posten idag. Blir att testa imorgon igen.

    Känner ändå att jag är gravid. Har fortfarande tokömma bröst, mår illa efter att jag ätit, förlamande trötthet titt som tätt. Mår illa av kaffe( smakar beskt) molvärk. Brukar alltid ha lite förmens en vecka innan och det har jag inte sett skymten av nu. Är jag inte gravid nu så måste jag vara helt galet skengravid.


    Åååh samma här!!! Testa också med sånt test idag och neg. Andra koppen kaffe smakade inte heller bra idag så jag drack bara 1,5 kopp och jag brukar dricka 5 koppar varje dag... samt att jag har haft mensvärk/molvärk varje dag sen i söndags alltså in e på femte dagen med ont i tjejmagen. Sa till sambon nyss att är jag inte gravid nu så måste jag till vårdcentralen sen för då är det något fel på mig, såhär ont kan man inte ha om allt är som det ska och man inte är gravid!?
  • Rollan92
    t123 skrev 2019-05-03 21:12:17 följande:

    F

    För mig med kom den idag, tråkigt nog. Samtidigt skönt att den kom för jag hade redan förstått att den var på gång och när hoppet är borta vill man ju nästan bara få börja på en ny cykel! Lider med dig :( Tillåt dig att deppa för att sedan komma igen på nytt! När blir ditt nya BIM?


    Vad gullig du är!

    31/5 kommer nästa bim. Man får passa på och dricka ett glas vin i helgen
Svar på tråden BIM maj