Forum Föräldrar: 2006 - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Intressen för 12-åriga killar?

  Tis 9 jul 2019 21:52 Läst 0 gånger Totalt 12 svar
  Visar endast inlägg av modsey - Visa alla inlägg
 • Tis 9 jul 2019 21:52 #7
  Trefinapojkarjsl skrev 2019-04-20 08:21:44 följande:

  Jag ska flytta med min familj till en ny stad, vilket innebär att mina två äldsta barn kommer få byta skola. Min storpojke börjar sjuan nästa år och är 12. Han har högfungerande autism. Är social och utåtriktad - men omogen för sin ålder. (Leker ännu med gosedjur och i lekpark. Leker med yngre barn. Spelar tv-spel för yngre barn.) Han ogillar sport. Känslig för nyheter på tv. Gillar teater, rita, tv-spel.

  Vi flyttar delvis för att ge barnen fler möjligheter till fritidssysselsättningar, då vi nu bor på en mycket liten ort med ingenting att göra (bokstavligt talat), men jag är orolig för hur det ska gå för min äldsta i hans nya klass i och med att han är så väldigt långt "efter" sina jämnåriga. ???? Jag vill inte att han ska vara någon annan än sig själv, men jag försöker introducera nya intressen som han kanske kommer gilla. Problemet är bara att jag inte känner någon annan med 12-åriga pojka.

  Därför frågar jag här... Vad är era 12-åringar i intresserade av? Kanske jag kan hitta tips hos er på något min äldsta kan gilla och ha gemensamt med sina nya klasskompisar. ????

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-04-20 08:25
  Mina smileys blev visst frågetecken. Men det framkommer kanske ändå vad jag vill. Jag vill ha hjälp med tips på nya intressen för min 12-åriga son som han kanske nappar på. Är orolig att han inte ska ha något gemensamt med de andra jämnåriga i nya klassen. Kan tilläggas att sonen nästan bara umgås med tjejer.


  Tänker att all form av kampsport är bra sporter. Man är schysst mot varandra, trots att man kör mot varandra men ändå är klubben ett team. Jag är djupt imponerad över hur "fostrande" sporten är och att man verkligen har en bra stil mot de man kör emot men samtidigt med :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll