• BDN

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Lulea123 skrev 2019-07-12 09:20:46 följande:

    Hej!

    Jag och sambon har försökt i flera år nu och lyckades tillslut nu i juni, plussade 6/6. Fick dock ett MA nu i förra helgen, började veckan innan. Skulle ha vart i v 9 nu. Nu till saken, bara för ?skojs? skull gjorde jag ett ÄL-test idag (då jag skulle ha haft ÄL), och det visade positivt, trots att jag fortfarande har positivt på grav.test? :-/

    Hur sjutton ska jag tolka det? Nån som vet?

    Den blåa är grav och den andra är ÄL.


    Hejdu, jag gick igenom en MA-behandling med cytotec förra veckan och gjorde på skoj ett ÄL-test idag som visade positivt. Jag blöder fortfarande och kan inte ha haft ÄL än. Till mig sa de att det under en längre tid kunde vara missvisande på gravtest och sånt, så det där verkar svårt att veta säkert innan man typ fått mensen.. samtidigt vill man ju inte missa första ÄL. Om du inte blöder nu kanske det är värt att ligga på då och se vad som händer :)
  • BDN

    Mina symptom efter mitt MA är nu borta och jag har fått klartecken att alla rester är ute. "Råkade" pricka ägglossningsdagen i förra veckan, vilket inte var helt planerat då min cykel ännu är lite oklar och jag inte riktigt hade koll trots att jag mäter temp. Har BIM om en vecka så väntar med spänning :)

Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?