Inlägg från: Linapinafina |Visa alla inlägg
  • Linapinafina

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Ny här inne och hittade denna tråd så tänkte väl dela med mig lite:)

    Jag tog ut min Pring den 7/7 efter att ha haft den inne som jag skulle i 3 veckor. Runt 10e fick jag en mensliknande blödning. Jag satte sen aldrig in en ny ring.

    2 veckor senare vaknar jag mitt i natten och behövde spy. Jag hade inte ätit ngt konstigt på dagen. Har inte spytt mer sedan utan har mått lite smått illa ibland (men kan såklart va inbillning)

    Ända sen dess har jag även kännt en molande värk i min mage och bara någon dag senare fick jag en pytte liten blödning, bara några droppar. Jag har också senaste tiden varit enormt trött och längtar efter att få gå och lägga Mig oavsett när på dygnet. Detta har jag förknippat med värmen..

    Jag känner mig även uppblåst hela tiden.

    Jag vet att allt detta kan vara hormonerna som spökar efter att ha slutat med ringen.

    Igår tog jag ett grav test som visade negativt, men å andra sidan har jag minst en vecka kvar till beräknad mens..

    Vad tror ni? Ska jag ge upp hoppet helt om ett plus denna månaden?

  • Linapinafina

    [quote=79797061][quote

    Tack snälla! Ja jag har typ riktigt molande värk i magen nu men mensen ska inte komma förrän nästa vecka.. och testet jag tog var inget testa tidigt utan helt vanlig sticka från bandyplan ????

  • Linapinafina

    Ja mycket möjligt men min ägglossning borde varit i början på förra veckan precis innan symptomen började :)


    Kattunge15 skrev 2019-08-01 12:23:14 följande:

    Jag har liknande symtom o nyss slutat med ppiller.. tänker att det kan vara ägglossning jag känner?


  • Linapinafina
    Nextchapter skrev 2019-08-05 21:58:56 följande:

    Jag har också massa molande värk nu, trodde jag inbillade mig först men inte då, så jobbigt men ändå lite spännande eftersom det inte är nått jag brukar ha alls. Detta tillsammans ned lite ömma bröstvårtor gör mig lite misstänksam. Har bim 14/8 så vet inte ens om man ?skall? kunna ha några symtom redan?!

    Hur mår du nu? Några mer symtom?


    Jadu, inga nya men försöker att inte känna då jag bara tänker att jag inbillar mig, borde få min mens denna veckan men inte hundra på när då kag slutade med p ring för en månad sedan.. därav är det också svårt att veta om de är biverkningar jag känner kanske.

    Teststickorna är fortfarande blanka, men det är helt vanliga och inga testa tidigt..
  • Linapinafina
    Nextchapter skrev 2019-08-06 13:50:22 följande:

    [quote=79810625][quote-nick]Linapinafina skrev 2019-08-06 13:00:35 följande:[/quote-nick]Jadu, inga nya men försöker att inte känna då jag bara tänker att jag inbillar mig, borde få min mens denna veckan men inte hundra på när då kag slutade med p ring för en månad sedan.. därav är det också svårt att veta om de är biverkningar jag känner kanske.

    Teststickorna är fortfarande blanka, men det är helt vanliga och inga testa tidigt..[/

    Okej, ja lite samma här, försöker inte att känns efter men lite svårt. Men ibland tror jag faktiskt jag inbillar mig, för exempelvis just nu när jag jobbar har jag inte alls lila molande värk nere o magen som jag hade igår kväll, då va det skitjobbigt. Men när jag sedan idag får ett till symtom som är en vitaktig flytning som jag inte riktigt känner igen så spinner hjärnan iväg igenom haha! Så jobbigt!

    Men det är bara att vänta tills helgen eller nästa vecka när man kan testa :) kommer bara bli besviken ifall jag hoppas för mkt.


    Ja, I feel you. Jag har gått på p piller o sen pring nu i flera år så jag har ingen aning hur flytningar o annat ska va nu efter..

    Men ja jag ska också försöka hålla mig till slutet av veckan nu, antagligen kommer väl mensen..
  • Linapinafina

    Update:

    Kunde inte hålla mig, så jag tog ett test- kunde inte se minsta lilla tecken på ett streck.. å andra sidan har inte min mens kommit heller..

  • Linapinafina
    mallalala skrev 2019-08-08 19:34:09 följande:

    När har du BIM?


    Jag vet inte riktigt.. har inte haft min mens sedan blödningen efter p ringen togs ut. Ska man gå på 28 dagar så var bim igår.. :(
  • Linapinafina

    Samma här.. helt blanka test så jag börjar tro att jag inte har haft någon ägglossning och att ingenting har kommit igång än sedan Pringen åkte ut :/

Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?