Inlägg från: Anonym (Fuck You) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fuck You)

    Ang. Svensk medborgarskap

    Sökte han svenskt uppehållstillstånd eller sökte han medborgarskap, två skilda ting? Om det gäller ansökan om medborgarskap och mv vill ha in hans pass så betyder det att en handläggare håller på och tittar på hans ansökan och snart kommer han att få ett beslut. Hans pass behöver myndigheten titta på för att kontrollera hans identitet.

    Varför ställer ni inte såna frågor till den berörda myndigheten istället?

  • Anonym (Fuck You)
    Hejohå5324 skrev 2019-04-24 18:32:37 följande:
    Är det konstigt att man reagerar lite bitchigt till någon som har en attityd mot en? Och dessutom väljer att använda namnet fuck you utan någon större anledning? Tror inte det.

    Jag såg inte mitt misstag och därför förstod jag inte varför personen inte förstod vad jag menade, för jag trodde jag hade varit tydlig. Såg sen att jag hade råkat skriva svenskt uppehållstillstånd, vilket det för det första inte finns något som heter så, och för det andra tycker jag ändå man borde förstå eftersom jag förklarat att han har permanent uppehållstillstånd.
    Svenskt uppehållstillstånd finns lika väl som det finns svenskt medborgarskap. Exempel: Jag har uppehållstullstånd. I vilket land? I Sverige! Alltså svenskt uppehållstillstånd, inte danskt inte norskt ....! 

    Den enda som kan ge dig det rätta svaret på din fråga är handläggaren som jobbar med ärendet. Migrationsverkets hemsida är också bra att besöka för att hitta svar på sin fråga. Läs på länken nedan

    www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Bli-svensk-medborgare/Medborgarskap-for-vuxna/Behover-du-ditt-pass.html
  • Anonym (Fuck You)
    Hejohå5324 skrev 2019-04-25 01:59:39 följande:
    Ja, men man kallar ju inte det för det, men skitsamma det gick för snabbt när jag skrev helt enkelt och såg inte att jag råkade skriva fel. Dem ger aldrig tydliga svar de därför.
    Besökte du sidan som jag länkade till och du har fortfarande inte fått svar på din fråga? 
  • Anonym (Fuck You)
    Hejohå5324 skrev 2019-04-25 13:11:45 följande:
    Har fått dem svaren jag behövde eftersom andra har varit så snälla o hjälpsamma men tack ändå.
    Har du förstått det folk har skrivit som svar på din fråga?
Svar på tråden Ang. Svensk medborgarskap