Inlägg från: Anonym (Mat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mat)

    Gömd penis! Många lider i det tysta

    Anonym (Orolig) skrev 2019-04-30 20:40:31 följande:

    Så känner jag med. Men hur säger man till en 12 åringa att han måste gå ner i vikt på ett bra sätt. Om det är det enda han behöver göra.

    Han har haft detta tillstånd i några år och han har inte alltid varit överviktigt på det sättet han är nu.


    Börja med kosten. Jag antar att det är du som förälder som lagar mat och köper hem matvaror?

    Ha inget onödigt hemma och laga ordentlig kost.

    Spontant känner jag att det är synd om killen för att du gör så stor affär av hans penis. Varför inte vänta några år, se till att han går ner i vikt och ta nytt beslut då. Måla inte fan på väggen ännu. Varför är han omskuren förresten om du nu vet att det är en av anledningarna? Stackars pojke.
  • Anonym (Mat)
    Anonym (stå på dig!) skrev 2019-04-30 21:13:53 följande:

    Stå på dig TS! Hitta en annan läkare, se till att få second opinion! Ge dig inte! Om du känner på dig att nåt inte är som det ska så ska du såklart hjälpa din son. 

    Försök hitta en annan läkare, tjata till dig specialistvård.

    Kanske kontakta en urolog? 

    Tycker tonen mot dig är lite hård här i tråden. Tycker du inte ska bemöta dem kommentarerna och försvara dig, det är folk som inte förstår vad du är orolig över, utan bara vill märka ord eller klaga på att folk är överviktiga. Ignorera dem!

    Hoppas det löser sig för din son. Kanske kan vara värt att söka läkarvård utomlands, där dessa typer av problem kanske förekommer oftare.

    Kram 


    Ts utger så pass dålig information till en början att det inte alls är konstigt att reagera ?hårt?.

    Hade hon skrivit anledningen till omskärelsen från början och nämnt pojkens matvanor så hade vi säkert bedömt saken annorlunda.

    Jag såg en tjock kort kille framför mig med randig tröja och för korta byxor och en penis som försvann in i en stor fettvalk och som mestadels tittade neråt och åt mängder av allt. Ja jag erkänner att jag har livlig fantasi..
Svar på tråden Gömd penis! Många lider i det tysta