Inlägg från: Anonym (Gläfs) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gläfs)

    Tror du att alla kan vara otrogna?

    Det heter att tillfället gör tjuven och samma gäller otrohet. När rätt tidpunkt och tillfälle dyker upp samtidigt så..

    Så ja jag tror att vem som helst kan vara otrogen när som helst under livet.

  • Anonym (Gläfs)
    Anonym (Bill) skrev 2019-05-02 15:09:17 följande:

    Jag skulle tro att dom allra flesta skulle kunna trilla dit. Men sen finns det nog också vissa som aldrig skulle göra det. Det är lite lättare att vara trogen om man är ointresserad av sex öht.


    Att vara emotionellt otrogen är också otrohet. Samlag är inte synonymt med otrohet. Trillar du dit känslomässigt för någon annan än din partner och du inte kan vara ärlig med det ja då är det definitivt en variant av otrohet. Oftast också den värsta sorten som gör mest ont då man kan ha en känslomässig relation på sidan av i flera år.
  • Anonym (Gläfs)
    Anonym (Kvinna) skrev 2019-05-02 20:00:29 följande:

    Ja, men då är det fel på de "undersökningarna". Otrohet är när två människor haft sex med varandra trots att de är upptagna. Punkt. Att man känna irritation eller rentav svartsjuka, om ens man har andra typer av relationer med andra kvinnor (och vice versa) är en annan sak. Vissa blir ju till och med svartsjuka om deras män har en (i deras ögon) för nära relation med sin syster, mor eller dotter sedan förr... Men detta har ändå inget med "otrohet" att göra. 


    Så en gift man som råhånglar på toaletten med en kollega på after work är alltså inte otrogen? (petting, avsugning men inte samlag)
Svar på tråden Tror du att alla kan vara otrogna?