Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Tror du att alla kan vara otrogna?

    Anonym (Bill) skrev 2019-05-02 15:09:17 följande:

    Jag skulle tro att dom allra flesta skulle kunna trilla dit. Men sen finns det nog också vissa som aldrig skulle göra det. Det är lite lättare att vara trogen om man är ointresserad av sex öht.


    Otrohet behöver ju inte enbart vara sex heller.
  • Anonym (S)
    uhsumkat skrev 2019-05-02 15:47:20 följande:

    Definiera otrohet


    Det är ju upp till var och en vad just de definierar som otrohet i sin relation. Vad jag räknar som otrohet kanske inte du gör.
  • Anonym (S)
    Elefantmannen2 skrev 2019-05-02 15:49:11 följande:

    Exakt. Det finns många typer och definitioner av otrohet.

    Om man nu utgår från att det skulle vara sexuellt och en asexuell då inte kan vara otrogen kan de ju inte heller vara trogna.


    Eh, va? Klart man kan vara trogen även om en (eller båda) i paret är asexuell?
  • Anonym (S)
    Anonym (gäsp) skrev 2019-05-02 17:43:50 följande:

    Vilket kvalificerat skitsnack....

    1) NATUREN har bara 2 val, man föds som en man med en kuk eller så föds man som en kvinna med en fitta. ALLT annat är mänskliga påhitt. Folk kan absolut KÄNNA sig som man, kvinna, blåval eller utomjordling om de så vill men ska inte förvänta sig att resten av samhället ska anpassa sig efter vad var och en kan tyckas KÄNNA sin som just idag. Så nej det är inte okunskap, det är praktisk verklighet i motsats till ditt esoteriska dravel


    Det är skillnad på bilogiskt kön och könsidentitet.

    Sedan är det inte alltid så enkelt att bara kolla vad som sitter mellan benen på en person. Har du hört talas om intersex?
  • Anonym (S)
    Anonym (gäsp) skrev 2019-05-02 18:18:53 följande:

    Absolut, man kan kapa av ballen och göra en fitta eller tvärtom, det finns hormoner och det finns kirurgi. Det finns till och med folk som föds med både och eller utan. MEN det är fortfarande fysiska skillnader och inte mentala.

    Är du född till en man och väljer att byta till kvinna så kan du göra det. Men köstillhörigheten i passet är till för att ANDRA ska kunna indentifiera dig, den är inte till för att beskriva hur du själv KÄNNER dig som just idag. 

    Så att påstå att dela upp människor i två kön är okunskap är rent skitsnack, för det beror ju helt och hållet på om man syftar på biologisk kön eller känslomässig könsidentitet. Biologisk kön finns och är inget vi ska försöka låtsas som att det inte gör av ideologiska skäl. Om jag ser någon som ser ut som en man som kommer gående så kommer jag kalla det för en man för personen ser ut som en man och jag har ingen aning om vad personen känner sig som innerst inne. Han kan KÄNNA sig som en grävling om han så vill, men det jag ser är en person som ser ut som en man och kommer därför kalla det för en man.


    Nja, som sagt. Jag tänkte på intersex, inte (främst) trans. T.ex. modellen Hanne Gaby Odiele ser ut som vilken kvinna som helst, men föddes utan livmoder men med invärtes testiklar som konverterar testosteron till östrogen naturligt och hon har kromosomerna XY. Det är så hennes fysiska kropp är helt naturligt, inget hon gjort med hormonbehandlingar eller kirurgi. Intersex är faktiskt rätt vanligt.
  • Anonym (S)
    Anonym (Statistikern) skrev 2019-05-02 18:42:33 följande:

    Ok. Så en poll på ett familjeforum ska definieras efter ett enda känt exempel? Något annat alternativ du tänker dig? Är den gemensamma nämnaren egentligen människa i frågeställningen och man är lite nyfiken på om män och kvinnor, den överlägsna majoriteten, tänker olika? Män som identifierar sig som kvinnor röstar efter det och tvärtom?


    Det finns ungefär lika många som är intersex som personer som är rödhåriga, ungefär 1,7%.
  • Anonym (S)
    Anonym (gäsp) skrev 2019-05-02 19:01:13 följande:

    Gör det säkert, men 1.7% är fortfarande betydligt mindre än 98,3% och varför ska man utgå ifrån en sån liten?


    För att visa hänsyn och respekt? Om man t.ex. gör alternativen till man/kvinna/annat kommer ju även ickebinära kunna välja ett svarsalternativ just dom är bekväma med, inte enbart intersex.
Svar på tråden Tror du att alla kan vara otrogna?