Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?

    Jag (kvinna 45) tror inte att hon har haft sex med den här mannen. Det är oftast inte sex som är det mest intressanta för oss medelålders... Jag tror att han var väldigt trevlig och intressant att prata med. De var två främlingar som connectade och visste att de aldrig kommer att ses igen, så de kunde prata om allt möjligt helt fritt. Hon dolde inte detta för sina väninnor, för det fanns egentligen inget att dölja. Kanske blev hon även lite förtjust i honom, men det betyder inte att hon haft sex på någon sandstrand, sånt är bara jobbigt. Hon har inte berättat detta för dig, för hon förstår hur det skulle tolkas och eftersom inget hände känns det onödigt. Men jag kan tycka att hon borde nämnt det för dig ändå.

  • Anonym (...)
    Anonym (Hm) skrev 2019-05-02 22:08:06 följande:

    Vad har du för belägg för ditt påstående om att sex inte skulle vara intressant för kvinnor i medelåldern? Min uppfattning och erfarenhet är det motsatta; nämligen att kvinnor i den åldern är som kåtast! 


    Egen och ett 20-tal nära väninnors inställning. Sex med maken, absolut lite då och då, men semester med väninnor är faktiskt även semester från samliv med mannen... klart att det finns gott om kåta medelålders tjejer, men de är väl oftast singlar eller nyförälskade...gifta kvinnor är inte så sugna på sex med främlingar som många män verkar tro. Ni kanske utgår från er egen drift. Om jag tillåts generalisera lite så skulle jag säga att kvinnor på semester med väninnor inte har ambitionen eller viljan att ligga med främlingar. Med detta sagt så är det ändå befogat att fråga varför TS fru inte var med sina väninnor fyra kvällar i rad. Det tyder på att hon verkligen ville träffa den andre mannen. Sex tror jag däremot inte på.
  • Anonym (...)
    Anonym (Taskigt läge..) skrev 2019-05-03 05:04:32 följande:

    Update! 

    Ser att många verkar tro vi är medelålders, förståeligt när jag skriver "frugan" och är gift. Men vi är mellan 20-30år så relativt unga. Varit gifta i 5år dock. 

    Jag tog tillfället i morse vid frukost att prata om hennes resa, mer generellt som en intresserad make. Frågade lite mer ingående vad dom gjort, om dom var iväg på nån tour eller liknande. Inget för grävande för att outa mig själv ännu. Men nu till saken, hon berättade om nån rolig kareokekväll med "gänget" där dom hade druckigt sen varit ner till hamnen och åkt pariserhjul. 

    Min barndomsvän har också bekräftat att dom har gjort allt detta, men min fruga var inte med på något. Så det är definitivt nått som inte står rätt till här.. Har själv också börjat fundera på om min barndomsvän kanske sitter på mer information som hon inte törs berätta. 


    Ok, att hon låtsas som om hon var med tjejerna när hon i själva verket inte var det, och alltså ljuger dig rätt upp i ansiktet, är ett dåligt tecken. Hon behöver fortfarande inte ha haft sex med den andre killen men något döljer hon ju. Konfrontera henne med vad du vet, ingen annan var ju heller med henne så du lär ju aldrig få bildbevis.
  • Anonym (...)

    [quote=79611412][quote-nick]Anonym (FYI) skrev 2019-05-07 17:13:58 följande:[/quote-nick]Tack för uppdateringen...

    Det är ett jäkla svårt dilemma för den som är hemma det där med att partnern skall åka charter tillsammans med ett kompisgäng till södra Europa och diverse festställen.

    Jag tror det är relativt vanligt att både tjejer och killar hoppar över skaklarna. Och tycker man inte det är speciellt kul och har åsikter över att släppa iväg sin partner  på sådana resor är man kontrollerande och svartsjuk, och det är nästan det värsta man kan vara.

    Men när folk känner sig fria, alkoholen flödar, solen skiner, intressanta människor, man är långt hemifrån och små möjligheter att något kommer fram, dessutom tillsammans med en hel ort med ungefär samma förutsättningar blir det lätt att för en stund glömma det man har hemma.

    Nu har ts haft turen att ha en barndomsvän som reagerat och tydligen haft mer sympatier till ts än frun.

    Jag vet att jag riskerar att bli sågad efter fotknölarna men dristade mig att ha åsikter i en annan tråd här på fl som handlade om detta, och mycket riktigt.

    En samstämmig kör tyckte att det bara var frågan om kontroll.

    En majoritet av alla som åker på detta viset är naturligtvis inte otrogna, och jag har ingen aning om hur du skall ställa dig till din fru. Allt beror på om hon kan vara ärlig och tala om vad som hänt och om du litar på att det hon berättar är sanning. Sen hur du ställer dig till det är en annan sak.[/

    Ja, jag är en av de som sågade dig i den tråden, eftersom du där hävdade att det är att utmana relationen att ?tillåta? sin partner att resa utomlands med sina vänner. Tycker fortfarande att det är fullkomligt idiotiskt. Du äger inte din partner och har ingen som helst rätt att förbjuda någonting utifrån din egen svartsjuka läggning. Med det sagt så verkar TS fru onekligen ha fattat tycke för en annan man på sin resa och därigenom visat sig vara opålitlig. Väldigt udda att avvika från sina vänner fyra kvällar i rad för att umgås med en annan man, oavsett om de haft sex eller inte så är det väldigt illa gjort, både mot maken och mot väninnorna som hamnar i en lojalitetskonflikt och måste känna sig mot lögnare mot TS om de håller tyst. Eftersom TS fru har betett sig på ett oacceptabelt sätt så skulle i varje fall jag ha svårt att förlåta. Full tillit, men nolltolerans om förtroendet sviks (och här har alla sina egna gränser). Hoppas nu att tråden kan fortsätta handla om TS och hans situation.

Svar på tråden Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?