Inlägg från: Anonym (Detalj i sammanhanget) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Detalj i sammanhanget)

    Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?

    Ursäkta en detalj i sammanhanget men varför berättade väninnan detta för TS? Lite äldre kvinnor brukar väl hålla nära väninnor om ryggen rätt bra vid såna här händelser? Jag undrar vad som hänt mellan TS fru och väninnan som berättade, det lär vara något rätt saftigt för att man skall sluta hålla om ryggen på sin väninna. Så det kan finnas lite mer "smaskigheter" här än själva huvudspåret.

  • Anonym (Detalj i sammanhanget)
    Anonym (M48) skrev 2019-05-02 22:34:03 följande:
    Som jag var inne på. Har sett en del begravda hundar i liknande fall. Det finns en anledning till att väninnan säger något. 
    Vad för sorts begraven hund skulle det kunna vara? Jag har med den känslan, men kan inte ens komma med en spekulation. Unga kvinnor skvallrar ju gärna på varandra om såna saker för minsta lilla dispyt, men äldre kvinnor håller väl i regel tyst och vill inte bidra till att skapa problem, även om de så är närmare vän med den bedragna mannen än den mannens fru. Så det är nog en stor hund, men jag kan inte tänka mig vad för sort. 
  • Anonym (Detalj i sammanhanget)

    Jag tror tvärtom er att det är viktigt att nysta upp det och ha all information om man vill förlåta och inte skilja sig. Oavsett att det är plågsamt.  Gör man inte det så kommer en sån sak hemsöka en och relationen varenda gräl och svacka. Varenda gång man ens känner ett uns av osäkerhet och svartsjuka, fantasin och hjärnan kan spela en väldiga spratt.

    Så all info behöver komma fram så att man kan hantera den. Hur såg han ut, hur många gånger hände det, vad exakt hände, användes skydd, fick hon orgasm, hur många, fick han göra saker med henne som man själv inte får göra. Jävligt plågsamma saker. Men bättre att veta allt än ha hälften av informationen och låta fantasin när man mår som allra sämst fylla i resten.

Svar på tråden Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?