Inlägg från: illimbius |Visa alla inlägg
  • illimbius

    Vaccindöden

    MEDICAL HORROR: Genetic sequencing of common vaccine finds entire male human genome from aborted human baby? ?a complete individual genome? with abnormal, modified genes? 560 genes linked to cancer
     
    Vaccines are routinely formulated with aborted human fetal cells known as MRC-5 and WI-38. The CDC openly lists some of the vaccines that use these ?human diploid? cells, including Twinrix (Hep A / Hep B), ProQuad (MMRV) and Varivax (Varicella / chicken pox). FDA-published vaccine insert sheets such as this one for Varivax also openly admit to the use of aborted human fetal cell lines such as MRC-5:
    ?[I]mportant modifications of genes known to be associated with various tumor forms have been identified, for all the 560 verified genes; furthermore, there are variants whose consequences are not known, but which, however, affects genes involved in the induction of human cancer."

     


    https://www.science.news/2019-10-04-medical-horror-genetic-sequencing-vaccines-mrc-5-cancer-genes-modified.html
  • illimbius
    LSalander skrev 2020-02-10 21:07:43 följande:

    Jag behöver vaccin mot texter som har fler smileys än skiljetecken!


    "Relevant" inläggObestämd Tur att det går att bota glädje"dödning" iafSkrattande
  • illimbius
    AndreaBD skrev 2020-02-11 00:05:15 följande:
    Och då gjorde det nytta också. Smittkoppor finns inte längre. Varför har man egentligen slutat med polio-vaccinationer för alla? Mässling skulle man också kunna utrota. Jag hade det som barn. Det är inte trevligt, om man säger så. 
    Jag fattar inte vad ni människor är så rädda för, jag tror inte ens att ni är det, ni försöker bara genuint onda och njuter av att kontrollera er själv och andra, min förhoppning är att ni en dag ska "mogna" ur dessa slavmentaliteter innan det är försent och det börjar det bli..

    Vad skulle folk TJÄNA på att LJUGA om forskning kring vaccinskadorRynkar på näsan Det ENDA VI FÖRESPRÅKAR ÄR 'EGET VAL' det finns kanske dom som vill förbjuda lika så hos er TVINGA andra att ta men jag har inga dolda motiv jag vill bara LEVA.

    Det här är från WHO's vaccinkonferrans i Januari i Schweiz
    Docs & Researchers Admit Vaccine Toxicity at WHO Conference

    Doctors & experts, supporters of vaccines, candidly admit the toxicity & lack of safety studies at WHO Vaccine Safety Conference


    https://banned.video/watch?id=5e1f65f08ec43200197f12a8

  • illimbius
    Överste Senap skrev 2020-02-11 17:38:53 följande:
    Och du förstår inte innebörden och saknar förmåga att sätta det i kontext. Och! Ingen, absolut ingen vetenskapsman hävdar att riskerna med vaccin är större än nyttan den gör.
    "Ändamålen helgar medlen bla bla bla" Vet du vem som mer resonerade sådär då..? Lenin... "Vi tar hellre HUNDRA OSKYLDIGA LIV ÄN LÅTER ETT UNDKOMMA!" bara det att du menar tvärtom: VI TAR HELLRE 1 OSKYLDIGT LIV ÄN LÅTER 100 BLI OVACCINERADESkäms
    -nyheder.tv2.dk/samfund/2015-03-26-vi-blev-syge-efter-vaccinen-laes-47-pigers-historier

    -newsvoice.se/2015/05/ny-dansk-tv2-dokumentar-visar-unga-kvinnors-forstorda-liv-pga-gardasil-ansvarig-myndighet-pekar-pa-ema/

    Sanningen är den att ändamålen ALDRIG HELGAR MEDLENKräks
  • illimbius
    Överste Senap skrev 2020-02-12 16:12:09 följande:
    Inte än att låta 1000 vara ovaccinerade utan för att förhindra 1000 liv.
    Jo "Ni" jobbar ju på d åxå..





  • illimbius
    Överste Senap skrev 2020-02-12 16:12:09 följande:
     Jag vet inte ens om någon enda dött av vaccinet men om 10 st gjort det så skulle man enligt dig låta 10000 per år dö för att rädda de 10 som sammanlagt dött av vaccinet. Det är innebörden i ditt resonemang.
    Livet är inget lämmeltåg.. eller en kalkyl för vem som ska få leva och DÖGråter Vart går din "smärtgräns" för vad som är en "Okej" siffra?
    Antar att du inte har några barn men hade du det och något av dessa blev drabbade skulle du kanske reagera annorlunda, resonemanget "det händer inte mej" är omoget och orealistiskt. I det här fallet handlade det som HPV vaccinet som "bara" förhindrar livmoderhalscancer(vilket jag hört att det t.o.m inte ens är så effektivt mot). Din dotter kanske hellre skulle vilja leva ut ett fullt liv som icke-paralyserad och dö något sånär lycklig som 45-60 åring(vet inte den exakta siffran på livslängd för Livmh. cancer..), och det är det här som det igentligen kommer ner till.. Folk är rädda för att dö folk är rädda för att bli sjuka, FOLK VACCINERAR SIG MOT INFLUENSAN VARJE ÅR OCH DÅ ÄR DET OFTA BARA NÅGRA FÅ AV INFLUENSORNA DEN ÄR RESISTENT MOTFörvånad VAD ÄR DET MED EN INFLUENSA ELLER EN FÖRKYLNING FOLK INTE "PALLAR" IDAG, har vi för att uttrycka det lite berdust blivit kärringarKyssOskyldig
  • illimbius
    brallison skrev 2020-02-13 10:51:13 följande:
    Jag tror att knappt nån pratar här om just influensavaccin - den är ju typ verkningslös då den endast kan skydda mot förra årets stamm. Däremot vaccin som är redan beprövade under flera decenium och infördes just pga hög dödlighet är helt annan sak. Kan man ens vara så självisk och tänka - jag skiter i att vaccinera mig, jag kanske inte blir sjuk, men då skiter jag ännu mer i att jag kan smitta och därmed eventuellt DÖDA 1000 andra? Det är enstaka fall som får biverkningar och ännu färre som får allvariga biverkningar (även i fall med svinninfluensavaccin handlar det om 0,009%! och dessutom var det inget fell på vaccinet i sig utan på en komponent i en parti).
    jag skulle nog inte va så orolig att va den 101:de personen om jag var du..Oskyldig
  • illimbius
    Överste Senap skrev 2020-02-13 12:01:33 följande:
    Folk med vissa riskfaktorer vaccinerar sig mot influensa, inte gemene man.
    Än så länge ja.. men det skiter väl du i igentligen.. du tycker att alla bör och SKA "vaxa" sig.. SÅ DESSA HELVETESSJUKDOMAR FÖRSVINNER EN GÅNG FÖR ALLA!! 

    Det är en ynnest att få lämna det här jordelivet och komma till en(förhoppningsvis) bättre plats än dennaSoligDöd då det inte finns någon sorts sak som DÖD, bara oändligt många möjligheterHjärta
  • illimbius
    Prickigt block skrev 2020-02-13 20:08:11 följande:

    Vadå "vaccindöden"?

    Vaccin må ha biverkningar i sällsynta fall men döden hade tagit BETYDLIGT fler utan denna välsignelse som vaccin är.


    Den starkaste överlever.. är det inte det måttot ni går efter?

  • illimbius
    Överste Senap skrev 2020-02-13 20:16:34 följande:
    Ja eftersträvar man snabb död så är det en dålig idé att vaccinera sig. Men gemene man gör inte det.
    Nu var det 2 gemene män härOskyldig Bör man dö över huvudtaget tycker du och om det blir möjligt i framtiden att leva för evigt att dom på något sett konstruerat biologiska robotkroppar, ska det då bli olagligt att "ta livet av sig"?
  • illimbius
    Prickigt block skrev 2020-02-13 20:21:41 följande:
    Nej, varför tror du det?
    Det borde snarare ni antivaxxers som gör.

    Och så stavas det "motto".

    Vaccinationsprogrammet borde bli obligatoriskt om för dem om vägrar ska en anmälan göras till Socialtjänsten. Om du inte värnar om ditt barns liv och välmående så är du en olämplig förälder.

    Av det du skriver känns det som att du har dödslängtan. Stämmer det?
    Åter igen.. jag förespråkar bara EGET VAL och det borde väl enligt dej "göra sig självt" om dom som är känsliga dör ut då dom ändå var 'antivaxxers', jag fattar inte varför du ska tvinga andra att leva som inte vill det förOskyldig De som vaxxat sig kommer ju överleva i vilket fall och ni vinner återigen Hela Havet Stormar(livet på jorden-metafår) Och alla är lyckligaGlad? Nähä, men få inte va d nu helleObestämd

    Intressant.. och vrf har jag en känsla av att du tycker att fler personer inte lämpar sig för förälderObestämd Att du t.o.m kanske tillhör dom som sagt och tycker att det t.o.m borde va körkort för att få skaffa barnFörvånad Eller bryr du dej verkligen bara genuint om andraObestämd
  • illimbius
    Prickigt block skrev 2020-02-13 20:21:41 följande:
     Och så stavs det "motto".

    Av det du skriver känns det som att du har dödslängtan. Stämmer det?
    "Förlåt".. glömde svara på det mest relevantaGråter

    Intressant.. antar att du uttalar det "motto" också.. intressant.. en dag kanske jag besöker din planet!Glad

    Dödslängtan men inte självmordsbenägen och Nej det finns INGEN MER MEDICIN SOM KAN FÅ MEJ ATT IGNORERA MIN SJÄLSLIGA STRÄVAN EFTER ATT FINNA SJÄLSFRENDER ATT UMGÅS MED, TACK SÅ MYCETSolig JAG HAR TESTAT DOM ALLA!Solig
  • illimbius
    Prickigt block skrev 2020-02-13 20:56:50 följande:
    Ok, lycka till då.
    Känns som bortkastad energi att ens försöka diskutera med dig.
    Inte mitt problem om dina "argument" "tar slut"Foten i munnen
    Vid annat bekräftar du att jag "vann" den gär "debatten"Katt
  • illimbius
    AndreaBD skrev 2020-02-13 22:17:57 följande:
    Haha, det är ju barnsligt. Ingen bra allmänbildning eller? Att det finns fler vacciner är förstås inte konstigt, vetenskapen gör framsteg. Och det finns inte fler med autism, utan fler blir diagnosticerade bara. 
    Jo men blir verkligen "SÅ MÅNGA MER DIAGNOSTISERADE"Tyst Visste man inte vad autism var ALLS DÅ 1983Förvånad
  • illimbius
    AndreaBD skrev 2020-02-13 22:17:57 följande:
    Haha, det är ju barnsligt. Ingen bra allmänbildning eller? Att det finns fler vacciner är förstås inte konstigt, vetenskapen gör framsteg.
    Glömmer att svara på frågorna.. ber om ursäkt för det..

    Nej uppenbarligen inte men visst vore det bra om man FICK LÄRA SIG OM statistiken för olika saker, den som tror på allt staten, median & skräckspridarna på fäjsbuck säjer tyder INTE på intelligens enligt min mening, vi må ha olika uppfattning om detta men en därimot upplyst person vet t.o.m va den största anledningen till onaturliga dödar beror på dom senaste 100 åren då det finns en faktor som toppar den mer än någon annan!.. Och det är democide när den egna staten dödar sitt eget folk. "men det där har vi inte i sverige.." nej men vi kommer att få det inom 50 år också då dödsstraff kommer införas och det kommer bli en 0 tolerans för brottDöd

    Nu är det såhär att äter man kött då ska man kunna slakta sin "måltid" också och förespråkar man tvångsvaccinering så ska DU VA DEN SOM BERÄTTAR FÖR DEN 16 ÅRIGA FLICKAN SOM KOMMER SPENDERA HELA SITT LIV I KOLLITILLSTÅND ATT HON ALDRIG KOMMER ATT KUNNA GÅ I HELA SITT LIV IGEN EFTER ATT DU TVINGAT HON TILL NÅGOT HON INTE VILLEGråterSkämsKräks
  • illimbius

    Det är ändå orelevant.. då dagens samhälle endast är ute efter att hitta så mycket (OFÖRDELAKTIGA) skillnader på varann så när "utrensingen" väl börjar finns det inget sätt att fly när man väl är "stämplad". Dom som är diagnostiserade är utsedda till försökskaniner, allt i "vetenskapen's" namn där deras "hjärnskador" studeras ut i verklig tvångsmässig fixering för att "lösa" dessa "defekter" ist fö att acceptera att vi e olika, eller acceptera att vi INTE e olika O_O jag har aldrig accepterat min autism diagnos och svarade heller inte "fel" på något av frågorna i formuläret (SOM JAG SVARADE PÅ FÖR 2NDRA GGN) mer än att jag sa att jag "föredrog naturmaterial framför polyester" på kläder då dom "andas" "bättre"Obestämd Det jag "torskade" på var förmodligen att jag sa att jag inte hade nån känslomässig eller intellektuell "förståelse" för regler då bara självspäkande slavar har ett behov av att plåga sigsjälv och andra med begränsningar enligt mitt resonemangOskyldig Glöm 1945's Nazityskland det medicinska tyranniet som komma skall är FÖRINTELSEN 2.0

    Och "din" "fråga" tänker ja' inte ens svara på, direkt tecken på låg självkänsla när man tror att ALLT SOM MAN INTE HÖRT FÖRR ÄR OSANNINGRynkar på näsan Försvar i absurdum!

Svar på tråden Vaccindöden