Inlägg från: Överste Senap |Visa alla inlägg
  • Överste Senap

    Vaccindöden

    illimbius skrev 2020-02-11 16:07:43 följande:

    Jag fattar inte vad ni människor är så rädda för, jag tror inte ens att ni är det, ni försöker bara genuint onda och njuter av att kontrollera er själv och andra, min förhoppning är att ni en dag ska "mogna" ur dessa slavmentaliteter innan det är försent och det börjar det bli..

    Vad skulle folk TJÄNA på att LJUGA om forskning kring vaccinskador Det ENDA VI FÖRESPRÅKAR ÄR 'EGET VAL' det finns kanske dom som vill förbjuda lika så hos er TVINGA andra att ta men jag har inga dolda motiv jag vill bara LEVA.

    Det här är från WHO's vaccinkonferrans i Januari i Schweiz


    Docs & Researchers Admit Vaccine Toxicity at WHO Conference
    Doctors & experts, supporters of vaccines, candidly admit the toxicity & lack of safety studies at WHO Vaccine Safety Conference
    https://banned.video/watch?id=5e1f65f08ec43200197f12a8
    Och du förstår inte innebörden och saknar förmåga att sätta det i kontext. Och! Ingen, absolut ingen vetenskapsman hävdar att riskerna med vaccin är större än nyttan den gör.
  • Överste Senap
    illimbius skrev 2020-02-12 15:17:46 följande:

    "Ändamålen helgar medlen bla bla bla" Vet du vem som mer resonerade sådär då..? Lenin... "Vi tar hellre HUNDRA OSKYLDIGA LIV ÄN LÅTER ETT UNDKOMMA!" bara det att du menar tvärtom: VI TAR HELLRE 1 OSKYLDIGT LIV ÄN LÅTER 100 BLI OVACCINERADE

    -nyheder.tv2.dk/samfund/2015-03-26-vi-blev-syge-efter-vaccinen-laes-47-pigers-historier

    -newsvoice.se/2015/05/ny-dansk-tv2-dokumentar-visar-unga-kvinnors-forstorda-liv-pga-gardasil-ansvarig-myndighet-pekar-pa-ema/

    Sanningen är den att ändamålen ALDRIG HELGAR MEDLEN


    Inte än att låta 1000 vara ovaccinerade utan för att förhindra 1000 liv. Om 1000 liv räddas medan 1 dör av vaccinet så är nyttan större än riskerna. Du föredrar att många dör ovaccinerade i stället.

    Hur många 10000 dog varje år av smittkoppor innan vaccinet? Jag vet inte ens om någon enda dött av vaccinet men om 10 st gjort det så skulle man enligt dig låta 10000 per år dö för att rädda de 10 som sammanlagt dött av vaccinet. Det är innebörden i ditt resonemang.
  • Överste Senap
    illimbius skrev 2020-02-12 17:45:09 följande:

    Livet är inget lämmeltåg.. eller en kalkyl för vem som ska få leva och DÖ Vart går din "smärtgräns" för vad som är en "Okej" siffra?

    Antar att du inte har några barn men hade du det och något av dessa blev drabbade skulle du kanske reagera annorlunda, resonemanget "det händer inte mej" är omoget och orealistiskt. I det här fallet handlade det som HPV vaccinet som "bara" förhindrar livmoderhalscancer(vilket jag hört att det t.o.m inte ens är så effektivt mot). Din dotter kanske hellre skulle vilja leva ut ett fullt liv som icke-paralyserad och dö något sånär lycklig som 45-60 åring(vet inte den exakta siffran på livslängd för Livmh. cancer..), och det är det här som det igentligen kommer ner till.. Folk är rädda för att dö folk är rädda för att bli sjuka, FOLK VACCINERAR SIG MOT INFLUENSAN VARJE ÅR OCH DÅ ÄR DET OFTA BARA NÅGRA FÅ AV INFLUENSORNA DEN ÄR RESISTENT MOT VAD ÄR DET MED EN INFLUENSA ELLER EN FÖRKYLNING FOLK INTE "PALLAR" IDAG, har vi för att uttrycka det lite berdust blivit kärringar


    Folk med vissa riskfaktorer vaccinerar sig mot influensa, inte gemene man. Vet du har många som dör i influensa varje år? Du kan börja med att upptäcka det. Och ja, det är framför allt äldre som dör och därför äldre som vaccinerar sig.
  • Överste Senap
    illimbius skrev 2020-02-13 20:10:10 följande:

    Än så länge ja.. men det skiter väl du i igentligen.. du tycker att alla bör och SKA "vaxa" sig.. SÅ DESSA HELVETESSJUKDOMAR FÖRSVINNER EN GÅNG FÖR ALLA!! 

    Det är en ynnest att få lämna det här jordelivet och komma till en(förhoppningsvis) bättre plats än denna då det inte finns någon sorts sak som DÖD, bara oändligt många möjligheter


    Ja eftersträvar man snabb död så är det en dålig idé att vaccinera sig. Men gemene man gör inte det.
Svar på tråden Vaccindöden