Inlägg från: Anonym (nejnejnejbaranej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nejnejnejbaranej)

    Träffat man som säger dom ska skiljas?

    Bara nej. För det första är det ruttet av dig att ge dig i lag med en gift kal och far. Du måste tänka längre, du kan i detta nu förstöra för en hel familj , hela deras framtid och väl och ve kan bero på dig. För - för det andra - det är mycket stor risk att han har en kris/är en skithög i allmänhet och därför är otrogen och inte alls kommer att lämna sin familj. Och för det tredje - var rädd om dig. Kan jan vara otrogen mot sin fru kan han vara det mot dig också. Kan han sabba sina nuvarande barns framtid kan han sabba era eventuella barns framtid. Han är ett as. Så.

  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    fornminne skrev 2019-05-07 09:28:25 följande:

    Snälla, lägg ner. Det är inte hon som "förstör familjen", det är han. Sen bör hon inte bidra till det, men först måste hon ju kolla om hans historia stämmer? Ligger de i skilsmässa är det ju en helt annan sak än om han bara vill ha en affär vid sidan om.


    Missförstå mig inte. Mannen är den som bär ansvaret och har lovat sin fru trohet. MEN uppvisar andra kvinnor lite moral och står emot är chansen högre att mannen tröttnar och inte agerar på sin kris/siba impulser/sin omoral osv. Och DU är då inte heller del i en skuld
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    mamaleona skrev 2019-05-07 09:22:26 följande:

    Håller inte med att"det kan bero på dig". Ts är fri o ledig att göra vad hon vill, det är ju karln som är otrogen isf, o han som "förstör"....om nån förstör. Kan ju hända det är en familj som verkligen skulle må bättre av att skiljas än att fortsätta.


    Ts kan göra som hon vill med sitt liv,men här handlar det dessutom om andras liv. Flera oskyldiga liv. Se mitt anda inlägg.
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    Anonym (anonymm) skrev 2019-05-07 10:53:23 följande:

    Då kommer väl någon annan tjej istället som han hittar och gör likadat med. Det är killen som gör fel. Inte hon. Jag har varit den tjejen som fått skit för en kille var otrogen, inte gift dock, men hade redan en tjej och 3 barn sedan tidigare med andra tjejer. Tjejen i sig blev inte arg på mig, utan vi pratade en del med varann, men hennes ena vän däremot, fy fasen. Hon tyckte Jag var den dumma. Jag visste inte ens att han hade tjej. Efter det struntade jag iaf i honom. Är glad för att hans tjejs andra kompis berättade det för mig. Inte den sura. Utan en annan.

    Men det har inte med saken att göra. Utan jag menar bara att det är han som gör fel. Det är han som letar upp brudar.

    Så nej det är killen som gör fel.


    Det är det mycket möjligt att det gör, men då är åtminstone DITT samvete rent. Dessutom, om alla gjorde så så fanns det ju ingen "annan tjej". Att andra handlar fel ör ju ingen ursäkt att själv göra det .
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    fornminne skrev 2019-05-07 11:32:41 följande:

    Hur ska man förstå dig när du skriver så knasigt? Är mannen otrogen är det HANS ansvar, men självklart bör man inte bidra till det. Ligger han i skilsmässa däremot, är det en annan sak. Man är inte otrogen om man har separerat.


    Du förstår nog, eftersom att du skriver precis vad jag skrivit. Att det är mannens ansvar och löften, men att kvinnan bidrar. Utan att hin bidrar kan mannen inte genomföra handlingen.
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    fornminne skrev 2019-05-07 14:02:06 följande:

    Du förstår fortfarande inte skillnaden mellan otrohet och att ligga i skilsmässa?


    Jag förstår precis vad du menar.
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    Anonym (anonymm) skrev 2019-05-07 15:38:22 följande:

    Du syftar nog på tjejer som Vill sabba för andra? Som medvetet börjar hålla på med killen som dom vet har tjej. Isåfall håller jag med dig helt. Annars nej. Då är det killen man ska vara arg på. Det är han som gör snedsteget. Det är han man ska säga ifrån till. Inte tjejen. Jag förstår inte tjejer som försvarar sina otrogna killar. Inte ett dugg. Man kan inte hindra sin kille att göra snedsteg och kontrollera den ständigt. Föe den gör sitt egna val. Vill den göra snedsteg så är det en kille som kan vara otrogen helt enkelt. Om en tjej kommer och sitter i hans knä och försökt flirta är det hans ansvar vad han gör.


    Det kvittar vad tjejen vill. Handlingen är ändå den samma, konsekvenserna blir ändå de samma. Mannen är otrogen, kvinnan bidrar och underlättar till otroheten.
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    Anonym (J) skrev 2019-05-07 16:21:36 följande:

    Man kan bara bidra om man vet att man bidrar. Att medvetet ligga med upptagna män eller kvinnor är fult. Men om partnern ljuger, lever dubbelliv osv, är man ju ihop i god tro. Varför är det då så mycket fokus på vad "den andra kvinnan" gör eller inte gör? Ts bör bara vaksam, men mer för sin egen skull än för mannens familj. Den får han ta ansvar för. Alla som säger sig ligga i skilsmässa, ljuger inte. Min man bodde fortfarande med sitt ex när vi träffades. Två månader senare flyttade han hem till mig. Hade han förhalat hade jag avslutat det hela, men som sagt, alla ljuger inte.


    Självklart kan man som kvinna(eller man också för den delen) bli helt förd bakom ljuset. I ts fall är det inte så.

    Att bara lägga över allt ansvar på alla andra funkar inte, it takes a village och allt det där.
  • Anonym (nejnejnejbaranej)
    Anonym (anonymm) skrev 2019-05-09 08:47:04 följande:
    Ja men killen väljer det.
    Självklart gör han det. Precis som tjejen gör när hon väljer att ligga med en upptagen man. Om tjejen säger nej är det dessutom större chans att mannen inte agerar på sin omoral/kris/whatever. Och betänk hur det hade varit om alla tjejer, i solidaritet med varandra, sagt nej. 
Svar på tråden Träffat man som säger dom ska skiljas?