• mamaleona

    Träffat man som säger dom ska skiljas?

    "Men att dom kommer att bo ihop en tid pga ekonomin o barnen"....DÄR satt den. Meningen som du innerst inne vet är skitsnack. Tyvärr. Gör dig inte illa, utan backa innan det hänt. Det är sorgligt, patetiskt och naivt när nån bor ihop på dom grunderna. Då vill man kort o gott både ha kakan kvar men även äta av den.

  • mamaleona
    Anonym (nejnejnejbaranej) skrev 2019-05-07 09:18:57 följande:

    Bara nej. För det första är det ruttet av dig att ge dig i lag med en gift kal och far. Du måste tänka längre, du kan i detta nu förstöra för en hel familj , hela deras framtid och väl och ve kan bero på dig. För - för det andra - det är mycket stor risk att han har en kris/är en skithög i allmänhet och därför är otrogen och inte alls kommer att lämna sin familj. Och för det tredje - var rädd om dig. Kan jan vara otrogen mot sin fru kan han vara det mot dig också. Kan han sabba sina nuvarande barns framtid kan han sabba era eventuella barns framtid. Han är ett as. Så.


    Håller inte med att"det kan bero på dig". Ts är fri o ledig att göra vad hon vill, det är ju karln som är otrogen isf, o han som "förstör"....om nån förstör. Kan ju hända det är en familj som verkligen skulle må bättre av att skiljas än att fortsätta.
Svar på tråden Träffat man som säger dom ska skiljas?