• Anonym (J)

    Träffat man som säger dom ska skiljas?

    Anonym (nejnejnejbaranej) skrev 2019-05-07 13:53:19 följande:
    Du förstår nog, eftersom att du skriver precis vad jag skrivit. Att det är mannens ansvar och löften, men att kvinnan bidrar. Utan att hin bidrar kan mannen inte genomföra handlingen.

    Man kan bara bidra om man vet att man bidrar. Att medvetet ligga med upptagna män eller kvinnor är fult. Men om partnern ljuger, lever dubbelliv osv, är man ju ihop i god tro. Varför är det då så mycket fokus på vad "den andra kvinnan" gör eller inte gör? Ts bör bara vaksam, men mer för sin egen skull än för mannens familj. Den får han ta ansvar för. Alla som säger sig ligga i skilsmässa, ljuger inte. Min man bodde fortfarande med sitt ex när vi träffades. Två månader senare flyttade han hem till mig. Hade han förhalat hade jag avslutat det hela, men som sagt, alla ljuger inte.
  • Anonym (J)
    Anonym (Hmmm) skrev 2019-05-07 16:27:06 följande:
    Eller så blev han påkommen av exet om otroheten och då utkastad?!

    Han var inte otrogen, de hade gjort slut. Hans ex hade en ny kille och jag träffade både henne och killen innan min man flyttade till mig.
  • Anonym (J)
    Anonym (J) skrev 2019-05-07 17:10:42 följande:
    Han var inte otrogen, de hade gjort slut. Hans ex hade en ny kille och jag träffade både henne och killen innan min man flyttade till mig.

    Kan tillägga att jag också var skeptisk i början. Men han var öppen med sin situation och försökte inte dölja något. Dock krävde jag inte att få komma hem till honom eller träffa hans ex på en gång, man måste ju ge det lite tid. Men inte för länge. Inget i TS bevisar dock att hennes nya kille undanhåller saker för henne. Har han inte tänkt skiljas lär hon märka det.
  • Anonym (J)
    Anonym (Exakt) skrev 2019-05-11 18:50:30 följande:
    Fast det GÅR att stjäla de flesta män. En gammal och klok kvinna sa till mig en gång, att vilken kvinna som helst kan stjäla vilken man som helst, bara hon vet hur hon ska bära sig åt. Och det tror jag stämmer. Män är enkla varelser, och därför borde vi kvinnor hålla ihop och inte stjäla dem för varandra. 

    Skitsnack. Du kan inte stjäla någon som inte vill bli stulen. Och alla män som ligger i skilsmässa ljuger inte. Jag är ett levande exempel på det. Självklart bör ts kolla upp hur det förhåller sig, men mest för sin egen skull. Vissa här verkar tycka att man ska utgå från att alla män ljuger, för män vill bara ligga. Vad är det för manssyn ni har?
  • Anonym (J)
    Anonym (Exakt) skrev 2019-05-12 17:55:42 följande:
    Det är ju därför vi säger att kvinnor inte borde låta sig luras. Både för mannens frus/sambos skull, och för sin egen skull. Det är ju inte roligt för en själv heller -kan jag tänka mig - att inse att man hela tiden har blivit lurad. Att han inte hade en tanke på att skilja sig, utan bara ville ha a little bit on the side. Vissa kvinnor accepterar till och med I ÅRATAL att vara mannens älskarinna, och tror på honom när han säger att han ska skilja sig "bara barnen blir större". Men barnen fyller 14 år, 17 år, 20 år... och det händer aldrig. Sedan står älskarinnan där utan barn, för under tiden har hennes ägg blivit för gamla. Jättevanligt scenario. 

    Jättevanligt scenario? Att älskarinnan stannar i 10-15-20 år, tills hon är för gammal för barn? Källa på det. Det låter mest som dina fantasier, även om det säkert förekommer. Att kvinnor får barn med gifta män är däremot relativt vanligt, men även då brukar det handla om kortare förbindelser.
Svar på tråden Träffat man som säger dom ska skiljas?