Inlägg från: Anonym (Lovie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lovie)

    Hur ofta träffar ni älskaren/älskarinnan

    Det är svårt för mig och min älskare att få till träffar i det hektiska vardagspusslet. Kanske var tredje vecka lyckas vi få till ett hett möte (mest bara sex). Min kropp tycker det är alldeles för sällan, funderar på att hitta en älskare till...

    Hur ofta träffar ni era älskare/älskarinnor?

  • Svar på tråden Hur ofta träffar ni älskaren/älskarinnan
  • Anonym (Lovie)
    Anonym (JJ) skrev 2019-05-13 10:39:30 följande:

    Jag har samma problem med min älskarinna. Svårt att få till en tid när båda kan, helst vill man inte vara stressad heller, utan ha tid till att njuta :)

    Så ditt förslag är alltså ytterligare en älskarinna...


    Haha, jag vet inte. Funderade på om det skulle dämpa frustrationen lite...
  • Anonym (Lovie)

    Jag hade kanske hoppats på en gång i veckan i alla fall! Som det är nu känns det alldeles för sällan. Vill egentligen inte ha en älskare till, är så svårt att hitta vettiga personer som man kan lita på som dessutom är snygga... önskar bara vi kunde träffas lite oftare! Jag får väl försöka uppskatta det lilla jag får i stället...

  • Anonym (Lovie)
    Anonym (Variation) skrev 2019-05-14 07:49:27 följande:

    Det tveklöst bästa är att gå till bordeller. Då får man en ny ung snygg tjej varje gång, och det är nästan garanterat att det inte kommer fram till frugan. 

    Jag brukar gå ungefär varannan månad 


    Skulle aldrig vara ett alternativ för mig. Jag älskar flirtandet och skickande av sexiga bilder mellan träffarna. Spänningen. Bekräftelsen av att veta att någon tycker jag är snygg och sexig. Att någon längtar hett efter min kropp...
  • Anonym (Lovie)
    Anonym (Jack) skrev 2019-05-14 18:13:56 följande:

    Jag har gett upp hoppet om min fru och trots motstånd till otrohet överväger skaffa en älskarinna. Men hur gör ni när det gäller det intima och säkerheten när det gäller sjukdomar? Jag älskar oralt ge och ta samt tycker sådär om kondomer. Hur gör ni? Man vill ju gärna få maximal utdelning.


    Vi har oralsex men använder kondom. Skulle vara så lagom snyggt att komma hem med en könssjukdom...
  • Anonym (Lovie)
    Anonym (Jack) skrev 2019-05-15 09:53:04 följande:

    Utför han oralt på dig? Som kille så kan man använda kondom som du säger men som kille svårt att skydda sig i oralt sammanhang. För mig är i alla 90% att utforska kvinnan och i synnerhet använda min tunga.


    Alltså, ja, och jag suger av honom utan kondom. Är du orolig får du väl skippa oralsexet - inte alla kvinnor som älskar att bli slickade ändå!
  • Anonym (Lovie)
    Snoggen skrev 2019-05-23 10:27:36 följande:

    Aldrig haft en älskare men att träffa någon som är i en relation och gärna äldre hade varit drömmen. Smygandet, sexmöten, chattandet, teasandet med bilder. Att vara mannen som mättar en äldre kvinnas sexlust är jäkligt eggande. Speciellt när gubben i hennes relation inte klarar uppgiften.;)


    Hur gammal är en äldre kvinna?
  • Anonym (Lovie)
    Snoggen skrev 2019-05-23 16:06:34 följande:

    Outar mig inte här. Vältränad, inte enligt mina egna mått mätt men får komplimangar för det och sånt är alltid roligt att höra. Längre än medel och ser säkert 5-10år yngre ut än jag är. :)


    Blir lite nyfiken... var bor du?
  • Anonym (Lovie)
    Sommarman42 skrev 2019-05-25 08:49:06 följande:

    Vi lever båda i fasta relationer, gifta men Efter att dem första åren haft mer eller mindre obegränsad ?tillgång? till varandra har det tyvärr blivit oregelbundet (= väldigt sällan ) sen två år tilllbaka. Hon och hennes familj flyttade och bor numer relativt långt bort. Saknar henne men lika mycket känslan av den förbjudna njutningen ...


    Tråkigt när man hittat någon som funkar. Förstår att du saknar henne
  • Anonym (Lovie)
    Anonym (Y) skrev 2019-05-25 10:14:50 följande:

    Kommer ni kunna ses lika ofta under semestern? Jag och min älskare kommer inte kunna ses alls. Är för riskabelt. Är ju fint att längta lite men sommarsemester som innebär att det kommer dröja minst 6 veckor innan man kan ses, hur hanterar man det?


    Jag oroar mig lite för det... vi har inte diskuterat frågan än...
Svar på tråden Hur ofta träffar ni älskaren/älskarinnan