Inlägg från: Zakopane |Visa alla inlägg
  • Zakopane

    Värdelös mamma som måste göra abort? Snälla hjälp!!)))

    Låter som att det blev lite knas i kroppen av ett ganska hastigt medicinbyte! Jag åt sertralin under mina två sista graviditeter, men då hade jag börjat med medicinen innan jag blev gravid.

    Försök hålla huvudet kallt. Ångest är fruktansvärt men det är trots allt bara en känsla! De jobbiga tankar du känner och tänker betyder inte att de är sanna.

    Försök ta det extremt lugnt, gärna med mindfulness, och dessutom be om att få en mkt snabbare tid hos vården.

  • Zakopane
    Anonym (Värdelös) skrev 2019-05-14 11:29:00 följande:

    Problemet är att jag inte orkar jag ju inte vänta, då är risken stor att jag inte kan ta hand om det barn jag redan har om detta fortsätter för det är riktigt illa känner jag , jag är riktigt dålig och kommer bli sämre om detta fortsätter. Sedan det enda han kommer göra är att byta ssri men det kan ju bli samma sak??? Får panik


    Her du nån som kan avlasta dig med barnet här och nu?

    Om du ska göra abort är det inte heller nåt som sker på en kafferast, så hur du än väljer så kan inget fixas idag eller imorgon.
  • Zakopane

    Att du varit sömnlös nu precis i början av graviditeten betyder inte att det kommer vara så i nio månader!

    Som sagt, kroppen reagerar ofta på medicinbyten men det går i allmänhet över.

    Dina sömnproblem kan ju också bero på att du blivit väldigt uppstressad av både positivt besked att du är gravid och oro för vad som ska hända.

    Även folk som inte har GAD brukar hamna i en sorts shit vad har jag gett mig in på-känsla. Graviditet sätter i allmänhet tankarna i spinn de första veckorna.

  • Zakopane
    Anonym (Värdelös) skrev 2019-05-14 13:22:31 följande:

    Jag förstår att detta låter galet men jag sitter inte på jobbet och panikskriver i smyg jag ligger hemma , orkar ingenting ångesten är så bisarr att det är jobbigt att röra sig och när jag ska svara här i telefonen så flimmrar det i ögonen av trötthet när jag ser skärmen samma sak med solen jag kan inte minnas när jag mådde så här dåligt sist. Hade jag inte haft en liten att tänka på sedan tidigare hade jag antagligen sökt akut hjälp på psyk men nu kan jag inte det för lillan ska snart hämtas på fsk


    Kan du inte ringa hem sambon? Du behöver stöd och avlastning nu.
Svar på tråden Värdelös mamma som måste göra abort? Snälla hjälp!!)))