• Anonym (Va)

    Skolavslutning - dåligt samvete

    Anonym (Tja) skrev 2019-05-14 15:25:26 följande:

    Är det vanligt att föräldrarna är med? Mina föräldrar var aldrig någonsin med och då hade min mamma kunnat eftersom hon jobbade deltid. Ingen av klasskompisarnas föräldrar var där heller utan det var bara vi elever och lärarna. Sen gick man hem och då hade mamma förberett någon god fika eller kanske tårta eller glass.


    Aldrig hört att föräldrarna inte brukar va med.. (förutom om måste jobba eller är sjuk typ). Båda mina föräldrar tog alltid ledigt för både mina och mitt syskons skolavslutningar och i stortsätt alla klasskamrater hade minst en förälder där.

    Nu ska min stora ha skolavslutning för första gången. Jag, syskon och morfar ska dit, hennes pappa och morbror kanske kommer om de får ledigt.
  • Anonym (Va)
    Anonym (Bry) skrev 2019-05-14 19:50:30 följande:

    Precis så jag tänker. Han säger att han vill att jag kommer men att det inte gör något om jag inte kan. Känns som han menar det också. Blev nog större för att jag höll på och ojja mig. Rätt vettig unge jag har ändå :)


    I längden är ju ett jobb viktigare än en skolavslutning. Farmor kommer ju så han är ju inte ensam. Det blir säkert jätte bra :)
Svar på tråden Skolavslutning - dåligt samvete