Inlägg från: Anonym (I samma sits) |Visa alla inlägg
  • Anonym (I samma sits)

    Någon mer som känner sig tom efter medicinsk abort?

    Jag känner precis som dig. Tog första tabletten igår och ska avsluta allt imorgon. Gråter hela tiden. Allt känns skit. Ångest. Tomhet. Känns som att jag aldrig kommer må bra igen.

    Jag var ambivalent med hur jag skulle göra. Har tre små barn redan och skulle slå knut på mig själv med en till nu. Men hjärtat har sagt att jag ska behålla. Valde att tänka logiskt. Men det suger. Har googlat och googlat och funderat på att skita i att ta resterande tabletter imorgon och hoppas graviditeten fortsätter, fast nej, jag kommer ta dem ändå... Fyfan för detta.

    Var du säker i ditt beslut innan? Hormonerna gör sitt också tror jag..

  • Anonym (I samma sits)
    Anonym (E) skrev 2019-05-14 19:52:15 följande:

    Ångrar du dig? Aldrig gjort en medicinsk abort, enbart kirurgisk för många år sedan och minns inte riktigt förberedelserna med tabletter. Vad gör den här första tabletten du tagit så att säga? Stor kram till dig, jävligt tufft att gå igenom en abort oavsett men får känslan av att du dessutom ångrat dig?


    Den första tabletten (Mifegyne) avbryter produktionen av graviditetshormon samt mjukar upp livmodertappen. Ibland aborterar man redan på den första tabletten.. De andra tabletterna som man får (Cytotec) stöter ut graviditeten.
Svar på tråden Någon mer som känner sig tom efter medicinsk abort?