Inlägg från: Anonym (Bagdad Bill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bagdad Bill)

    Varför ska man rösta på socialdemokraterna

    Det finns många skäl, framförallt kan Socialdemokraterna ses som det enda parti som faktiskt byggt upp vårt land till den starka nation den faktiskt är. Socialdemokraterna värnar om de svaga och arbetar ständigt för social rättvisa. Det är mer än vad andra partier kan berätta om.

  • Anonym (Bagdad Bill)
    Anonym (Sara) skrev 2019-05-16 14:59:11 följande:
    Så skrattretande ironiskt. Tycker du ärligt talat att Sverige fått en positiv utveckling under socialdemokraternas tid vid makten? Vet du ens hur samhället ser ut med gängkriminalitet och skjutningar etc?
    Det är främst så att fler rapporterar brott idag än tidigare. Det är positivt för ett samhälle att folk vågar anmäla oförätter, det är tecken på ett fungerande samhälle. Vi har mycket att tacka Socialdemokraterna för.
  • Anonym (Bagdad Bill)

    Ett annat argument för att rösta på Socialdemokraterna är förutom att vara det enda partiet med statsbärande kvalitéer, också vara det enda parti vars partiledare levt i verkligheten. Stefan har gjort mycket bra, och mycket av det grundar sig i hans bakgrund som arbetare. Stefan förstår hur det är att leva som vanlig svensk.

    Jag förstår om man ogillar invandrare att detta inte är rätt parti, då finns det andra partier som gärna fiskar i grumliga vatten istället.

  • Anonym (Bagdad Bill)
    Anonym (No) skrev 2019-05-19 15:01:19 följande:
    Dessutom har dom stått för den värsta omänskliga invandringspolitiken. Vi har tagit in så många att vi inte kan ta hand om dom ordentligt. Sverige kan inte ta hand om alla, vi är INTE världens socialkontor.

    NU "vill" dom införa en "ansvarsfull" invandringspolitik. Yeah right! Not. Det kan knappast någon tro på som har ett normalt tänkande.
    Socialdemokraterna arbetare för ett humanistiskt och rättvist samhälle. Att de vill anpassa sig efter situationen visar bara på att Socialdemokraterna är ett pragmatiskt parti som vet vad som är bäst för landet. Historien har visat detta mycket väl.
Svar på tråden Varför ska man rösta på socialdemokraterna