Inlägg från: Anonym (No) |Visa alla inlägg
  • Anonym (No)

    Varför ska man rösta på socialdemokraterna

    Varför? Det ska man inte. Största lurendrejeripartiet. Har kört Sverige i botten. Dom var bra förr, nu helt värdelösa.

  • Anonym (No)
    Anonym (Sara) skrev 2019-05-19 14:49:27 följande:

    Bullshit. Det kan omöjligt ha undgått någon som är insatt i politik att Socialdemokraterna är de största hycklarna i modern historia.

    Sossarna har slagit världsrekord i hyckleri.


    Dessutom har dom stått för den värsta omänskliga invandringspolitiken. Vi har tagit in så många att vi inte kan ta hand om dom ordentligt. Sverige kan inte ta hand om alla, vi är INTE världens socialkontor.

    NU "vill" dom införa en "ansvarsfull" invandringspolitik. Yeah right! Not. Det kan knappast någon tro på som har ett normalt tänkande.
  • Anonym (No)
    KillBill skrev 2019-05-19 15:10:19 följande:

    Om vi ska vara faktabaserade så liberaliserades flyktingpolitiken när moderater och kristdemokrater regerade under åren 2007-2014 medan flyktingpolitiken har skärpts vid flera tillfällen under den förra S ledda regeringen under åren 2015-2018.   Jag anser att om Europa i framtiden drabbas av samma flyktingkatastrof som år 2015 så måste Europas länder hjälpas åt att hantera situationen. Tycker inte du det?


    Vet du vad jag tycker? Jag tycker att alla som "flyr" hit och som åker tillbaka till sina hemländer på semester hela somrarna, ska stanna där. Kan man semestra där då kan man bo kvar där också.

    Så finns det EGENTLIGEN en flyktingkatastrof? Jag kan i viss mån faktiskt hålla med om att man måste stänga gränserna i Europa. Å gör man inte det, då ska alla länder hjälpa till. Men Sverige ska INTE ta hand om andra länders kvot.
  • Anonym (No)
    KillBill skrev 2019-05-19 16:06:36 följande:

    Är du osäker på om det fanns någon grund till flyktingkatastrofen 2015?


    Jag är medveten, absolut. Fast det hindrar ändå inte att väldigt många kan och får åka tillbaka på sommaren och semestra. För mina skattepengar. Du får gärna betala deras resor, jag vill inte. Jag vill gärna själv ha råd med att resa utomlands. Å det kan jag göra i år, tack vare bidrag från min pappa. Senast var 2012 och bjöd min syster mig.

    Det är min åsikt, och du kan skriva en hel roman om du vill. Jag tycker ändå att det är helt sjukt.
  • Anonym (No)
    Anonym (Bagdad Bill) skrev 2019-05-19 16:25:54 följande:

    Socialdemokraterna arbetare för ett humanistiskt och rättvist samhälle. Att de vill anpassa sig efter situationen visar bara på att Socialdemokraterna är ett pragmatiskt parti som vet vad som är bäst för landet. Historien har visat detta mycket väl.


    Det var många år sen. Svenskarna är inte viktiga längre.
Svar på tråden Varför ska man rösta på socialdemokraterna