Inlägg från: Oschlaka |Visa alla inlägg
  • Oschlaka

    Varför ska man rösta på socialdemokraterna

    För att de står för kärleken alla andra är onda partier
    SD är ondskan själv 

  • Oschlaka
    HSOF skrev 2019-05-20 19:32:31 följande:
    Manipulera jag blev mest förvånad att det fortfarande finns dem som fortfarande tror så?!?

    Löfven och S är ju Sveriges största trollfabrik som öst ut lögner i det sista.
    Du är dåligt påläst !
  • Oschlaka
    VCS skrev 2019-05-20 21:19:53 följande:
    Det finns självfallet undantag men tror detta är ovanligt. Jag vill bara meddela dig där att alla partier förutom SD vill ha en gemensam migrationspolitik i EU, så det är ingenting unikt. Jag röstar på liberalerna personligen i rikspolitiken, men är mer tveksam inför EU-valet då jag inte är lika positiv till överstatlighet inom EU som L är. Jag är uppväxt med att nästan hela släkten är socialdemokrater, och har helt enkelt bildat min egen uppfattning kring politik. Viktigaste frågan för mig är att akademiskt utbildade som mig själv ska tjäna mer än arbetare, och där sjunker socialdemokraterna och vänsterpartiet som en sten för mig eftersom dem inte vill rätta till det faktum att runt hälften av universitetsprogrammen leder till sämre lön än vad en vanlig arbetare har. Då har vi dessutom stora studieskulder och lagt ner enormt mycket tid och hårt arbete på våra studier, när dem som skiter fullständigt i utbildning får det bättre ställt. Hoppas på att både V, S och SD åker ur riksdagen nästa val, vet dock såklart att det aldrig kommer hända men man kan ju önska.
    måste få säga vilken vidrig syn du har på dina medmänniskor!
    Det är ingen som skiter i att utbilda sig! Det är just såna som dig som har skapat vidriga förhållande för många människor som har drömmar men av psykosociala skäl inte kan eller har förmåga att utbilda sig. Jag blir riktigt riktigt ledsen av att få höra att tankar som dina existerar och blir allt vanligare med.
  • Oschlaka
    HSOF skrev 2019-05-20 21:57:32 följande:
    Nä det är just det jag inte är. Jag är väldigt insatt i politik och har så varit sen sent 90-tal.

    Socialdemokraterna har idag ingen egen politk, utan bygger sin retorik mest på motstånd och lögner samt brunsmetning av sina motståndare. Seriös politk ska handla om sakpolitik inte smutskastning och fulspel.

    Socialdemikraterna är även högar ansvariga för hur Sverige är idag och det är ett helt annat land än det en gång har varit och nej det är inte till det positiva!
    Det har man hört så ofta och så många gånger ...det var bättre förr....
    När julmat introducerades i början fanns bara griskött och helst inälvor på bordet.
    De som tog in annat blev ofta slaktade
    idag har vi både fisk och kyckling bla på julbordet!
    Det var bättre förr....suck
Svar på tråden Varför ska man rösta på socialdemokraterna