Inlägg från: Anonym (Trötter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Trötter)

    Greta Thunberg är överskattad

    Johnnyorange skrev 2019-05-16 17:37:50 följande:
    Ja jag tycker även de grejerna är överskattade. Jag kan starta en tråd om det också om du vill. Likheterna med sportstjärnor och idolartister m.m. och Greta är att de mest har ja sägare runt omkring sig.
    Är du en sån där klimatförnekare?
    De borde inte få yttra sig i debatten! För det har faktiskt Gretas mamma sagt ;)
  • Anonym (Trötter)

    Det jag kan finna oroande med klimatprognoser som sträcker sig många år in i framtiden är att den samlade meteorologiska kompetensen inte verkar klara av att förutse morgondagens väder. Jag tror att en tärning hade haft fler rätt om vädret än smhi i år.

  • Anonym (Trötter)
    Anonym (Pondus och intelligens) skrev 2019-07-16 22:56:34 följande:

    Greta har åstadkommit mycket mer än de flesta vuxna skulle kunna drömma om. Att hon i sin iver att rädda planeten har fått ta så stor plats beror nog mest på att vi vanliga medelachievers i henne fått någon som kan ta striden åt oss. Magnituden av hennes betydelse säger nog mer om allmänhetens bristande engagemang än om hennes.

    Men att gnälla på en sådan berömmelse får mig lite försynt att fundera på vad vi andra inklusive TS gjort som är i närheten av samma sak. Förmodligen inget och då kanske man ska tänka ett varv till och hålla tand för tunga.


     


    Eller så är det kanske så att många ser det för vad det är, ett spel för galleriet.


    https://www.expressen.se/nyheter/klimat/beskedet-ingen-greta-effekt-pa-flygtrafiken/

Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad