Inlägg från: Anonym (Mia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mia)

    Greta Thunberg är överskattad

    Anonym (Heja) skrev 2019-07-07 01:44:18 följande:

    Heja Greta!

    Tänk att en tonåring kan reta män i detta landet så fruktansvärt mycket :) bara det säger ju att hon lyckats. Det viktigaste är att framtiden lyssnar på henne. Att ungdomar i hela världen lyssnar på henne och samlas på gator och torg. Det bådar gott för framtiden. Synd bara för ungdomarna att de vuxna vägrar ta sitt ansvar. Sorgligt.


    Så man kan inte ta sitt ansvar, eller tycka att klimatfrågan är viktig, utan att samtidigt hylla Greta eller tycka att hon är en PR-kupp? Och det gäller bara män, kvinnor kan gärna opponera sig?

    Någon som är 16 år och kan ?se koldioxid? är iaf någon jag kanske inte tycker har fel i allt, men som jag inte heller på något sätt kommer hypa, hon känns köpt av vuxenvärlden.
  • Anonym (Mia)
    Anonym (Heja) skrev 2019-07-07 08:24:05 följande:

    Greta samlar ungdomar, vuxna och världsledare i många miljoner över hela jordklotet. Människor som tycker att klimatet är viktigt tycker att människor som engagerar sig för klimatet är viktiga. Däribland Greta och alla de hon samlat. Att tycka att klimathotet är "viktigt" men samtidigt misskreditera ungdomar över hela jordklotet som engagerar sig och kalla det för en "PR-kupp" visar de facto att du inte alls förstått vad det handlar om.


    Så om man fortfarande inte ogillar men inte heller hypar Greta så anser du att man inte bryr sig om klimatet? Ser du också koldioxid? Greta har nog inte haft någon som helst avsikt annan är ärlig, men hon har utnyttjats och använts väldigt PR-misstänkt. INGEN vanlig 16-åring i Sverige hade fått lov och det utrymmet hon fått, även om de försökt. Det finns många, många engagerade ungdomar i Sverige som faktiskt agerar, men dom syns inte. Inte utan Greta.
Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad