• Zary

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Kul att hitta denna tråd!

    Väntar min första, en liten tjej som har BF 27/6 så jag har längst kvar av alla här. Vill träffa henne nu ju!

    Jag har oxå en lättirriterad livmoder och har haft sdr sen vecka 27. Är sjukskriven 50% pga sdr som gör ont om jag överanstränger mig. Men min BM tror inte att det blir någon tidig födsel för det. Hon verkar inte ha bråttom ut än! Jag ser det som att jag har en överambitiös livmoder som tränar massor inför det stora eventet ????????

  • Zary
    Leeandra skrev 2019-05-17 22:19:29 följande:

    Välkommen! Har tvillingar födda den 27/6 och är beräknad till den 20:e så här är det lite nervöst. Fira 3 barn på samma dag blir helknasigt!


    Oj ja det kan ju bli lite känsligt när de blir äldre oxå! Jag tror jag läste nånstans att det är bara 5-7% chans att de kommer en specifik dag BF +/- 7 dagar och ännu mindre chans längre från BF så vi får hålla tummarna!

    Men va spännande att både haft tvillingar och nu ensam bebis i magen. Har det varit stor skillnad på graviditeterna?
  • Zary

    Har inte skrivit sen jag hittade gruppen, har haft fullt upp med flytt till nytt hus och runda av jobb.

    Men nu är jag äntligen hemma tills hon kommer!

    Vi har haft en körig helg då lill-tjejen tagit det lite väl lugnt i magen. Blev till slut 4 ctg och 3 UL innan läkarna var nöjda med hennes rörelser. Blir även TUL imorgon för att se att allt verkligen är ok och att hon tjockar på sig som hon ska.

  • Zary
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-03 20:18:58 följande:

    Hej!

    När har du bf datum?


    27e Juni. Men nu pratar dom eventuellt om igångsättning så får se om vi kanske får träffa henne tidigare än så! Just blivit inlagd på observation :s
  • Zary
    Leeandra skrev 2019-06-03 21:06:07 följande:

    Oj, ja det låter som du har fullt upp! Gjorde ungefär samma sak sist jag var gravid med flytt och jobb och lite annat.

    Skönt att vara hemma nu, hoppas allt ser fint ut imorgon på TUL.


    TUL såg bra ut förutom att hon inte rörde på sig så mycket. Dom är inte supernöjda på specialist mvc så inlagd på 24 timmar observation och 3xCTG. Prat om igångsättning om hon inte livar till sig. :s Men vi har en stor tjej på 2,9 kg! :D
  • Zary
    Leeandra skrev 2019-06-04 14:56:00 följande:

    Oj då, det lät ju lagom roligt. Skönt att hon växer fint iaf . Har hon varit lugn tidigare också eller är det bara nu på senare tid?


    Det är nytt sen i torsdags. Har alltid varit en aktiv akrobat men nu är det knappt nåt. Hon rör sig dåligt på utraljuden oxå så det är inte bara jag som inte känner henne.
  • Zary
    BernieLollo skrev 2019-06-04 16:37:55 följande:

    Nu ni, 1 juni 11:23 kom våran dotter! 52 lång och 3515 gram. 6 dagar före bf. Helt pangkry och äter som en häst.


    Grattis!!
  • Zary
    Leeandra skrev 2019-06-04 16:27:17 följande:

    Då förstår jag att det känns lite oroligt om hon varit väldigt aktiv innan. Här är det mer i intervaller, lugnt i flera timmar och sen det motsatta.

    Men annars är ju allt fint så hon kanske bara laddar lite inför slutspurten .


    Ja det är väl det vanliga. Vi försöker klocka varje buff och spark och det är kanske en eller två varannan timme. Så inte jätte bugg i magen direkt :/ Men så länge ctg ser bra ut så är vi lugna :)
  • Zary

    Uppdatering från spec mva: Nu har det bestämts att lilla tjejen ska få komma ut. Så nu väntar vi på plats på förlossningen där vi ska få bli igångsatta... kanske...

    Det var prat om igångsättning igår oxå men sen ändra de sig i natt och sen ändra de sig igen imorrse. Har varit en emotionell jo-jo här så vi vet inte säkert förrens jag fått medicinen.

Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2