• Syndrom

    Gravid BF juni 2019, del 2

    29 maj Beasmith86 snitt (BF 9 Juni)

    31 maj Dessiire, Värmlandsjänta

    3 juni Omstart (snitt) , franksmatte

    7 juni BernieLollo

    10 Juni Ninjara

    11 juni isa94

    12 juni LillaMy08

    13 juni Canama

    15 juni Tiddelipom, Linda2barnsmamma

    19 juni ksrg8887, Anatomy

    20 juni Leeandra

    27 juni Zary

    29 juni Syndrom

  • Syndrom
    Leeandra skrev 2019-05-22 07:23:21 följande:

    Jag har inget emot att få barn på midsommar, hade varit ganska häftigt . Har inget traditionellt firande heller, vi gör helst någon trevlig utflykt bara och njuter av att allt folk på ön håller sig hemma . Midsommar flyttar ju också på sig hela tiden, mina tvillingar är födda 27/6 och året de kom var det dagen efter midsommardagen. Om lilla Mini kommer dagen efter midsommardagen föds h*n den 23/6 ist.

    Jag har ju redan ett barn som fyller år nära påsk och ett som föddes på julafton, och så tvillingarna nära midsommar så det kanske är min grej att få barn i närheten av högtider .


    Mitt barn fyller på nyårsafton ^_^ så det blir perfekt med en i midsommarveckan, även om det lutar mer åt juli för mig :)
  • Syndrom
    Leeandra skrev 2019-05-22 18:09:43 följande:
    Ha, då har du säkert hört en massa knäppa kommentarer också om att knipa lite extra! Nyårsafton är nog mycket roligare att vara född på än nyårsdagen när alla redan grattat vid 12-slaget och är bakfulla.

    Min gamla klasskompis är född på nyår och hon tänkte alltid att fyrverkerierna var för henne .
    Ja det sa ju vissa, och jag förklaradde snusförnuftigt att bebisen minsann var beräknad till 14 december så det är inte en chans att jag går över till januari, så var det typ 8 timmar kvar på året :P Hade igångsättning 29:e så det vart rätt utdraget.

    Håller med, nyårsdagen måste ju vara jättetråkig, alla är bakis och det enda som är öppet är pizzeriorna ^_^
  • Syndrom
    Canama skrev 2019-05-26 14:34:59 följande:

    Det är väldigt viktigt för framtiden att han åker så vi tänker att vi chansar. Såklart, är förlossningen redan igång så stannar han. Risken att bebisen kommer 10 dagar innan BF när de är första barnet är ju inte så stor egentligen, oftast går man ju över. Vi får se helt enkelt :D


    Min man är borta från v 37 till 39 i jobb, sonen kom i v. 43 så är inte orolig att denna ska komma för tidigt, men andra är desto mer oroliga ^_^ Kommer säkert gå jättebra för er :)
  • Syndrom
    Leeandra skrev 2019-05-26 19:58:00 följande:

    Sist var jag & familjen iväg till Legoland i v. 37 och då var alla andra mer oroliga än jag också ( min man var dock med )

    Men förutom den eventuella risken att få barn när mannen är iväg så tycker jag det känns jobbigt att vara ifrån sin karl när det snart är dags. Men du kanske tycker det känns annorlunda?


    Nja, med tanke på att jag har rejäl foglossning och sammandragningar som gör att jag knappt orkar någonting så kommer det blir förfärligt att rådda med vår 3-åring själv. Jag kan knappt sitta på golvet och leka. Så det får bli mkt på förskolan för honom (jobbar hemifrån också).

    Men vanligtvis är mannen borta 1 månad så i sammanhanget känns 2 veckor kort. Har familj nära också så det blir nog bra. Funkar det inte kan han komma hem efter en vecka.
  • Syndrom
    Omstart2019 skrev 2019-05-30 10:50:51 följande:

    Nån mer som har konstiga hormoner nu? Jag känner mig helt nere. Skitledsen och orkar knappt prata med sambon. Stör mig bara på honom och känner mig ensam. Vill gråta hela tiden men det går ju inte för barnen är lediga från skolan och förväntar sig att vi ska hitta på roliga saker.. Egentligen fattar de varför det inte går, men det känns som de tycker att jag är lika tråkig som deras pappa (alltså mitt ex) som bara håller på med tv-spel eller Tv eller liknande, och inte umgås så mycket med dem. Och att barnen ska se mig som att jag är likadan som han är min mardröm.


    Känner mig också full av hormoner, inte van vid det annars. Och sur och grinig för att kroppen är helt paj, foglossning mm. Och nu har jag haft huvudvärk i fyra dagar. Inte en behaglig stund, orkar inget men vill göra tusen saker.

    Tror absolut barnen förstår som du säger, och detta är ju bara tillfälligt för dig :)
  • Syndrom
    Leeandra skrev 2019-05-30 12:36:10 följande:

    Oj, tufft att han är borta så mycket. Låter nästan som min väninnas man som jobbar på båt, hon har inte varit helt nöjd med att dra det tunga lasset hemma själv när hon varit gravid/haft bebisar.

    Tur du har familj nära iaf .


    Ja det är båt här med ^_^ har fungerat jättebra med ett barn, hoppas på samma med två, men sonen var en lätt bebis så får se om vi har samma tur nu. Iaf så är mannen hemma minst 7 veckor efter födseln denna gång, så hinner vi landa i det hela :)

    Sonen var bara 3 veckor (gick över tiden mkt hade räknat med fler veckor) men då var det "bara" jobb 2 veckor.
  • Syndrom

    Åh vad grejer det händer nu :D har 28 dagar kvar här, räknar med typ 42 dagar. Kanske ska hänga lite i juli-gruppen också så jag slipper bli så avis ^_^ Lycka till alla som har bebis på gång!

  • Syndrom
    Anatomy skrev 2019-05-30 16:26:53 följande:

    Saker jag inte visste innan jag var gravid i v.37-förlossning.

    - Jag hinner ingenting. Allt tar så mycket längre tid än vanligt.

    - Karpaltunnelsyndrom är ett helvete. Har i tre dagar nu knappt sovit pga smärta och kan knappt använda händerna ibland.

    - Svårt att nå när man ska torka sig efter toabesök.

    - Hjärnan vill hitta på roliga saker - kroppen orkar inte.

    - Varje gång jag får en förvärk så hoppas jag på att det är dags. För att sen bli besviken hundra gånger om, varje dag.

    - Utseendet av mitt eget kön chockade mig. Skulle frisera så satte mig med en handspegel. Mörktare, svullet och inget jag alls kände igen som en del av min egen kropp.

    - Många tycker det är roligt att påpeka mitt utseende och kropp: vad tjock du är, varför flåsar du så mycket, du har dubbelhakor.

    - Jag vill inget hellre än få vara i fred inuti min egen kropp och ha min bebis hos mig på utsidan.

    Har ni några egna tankar inte inte visste innan?


    Folk gillar att säga att jag är tjock med, jag är kort och blir rätt stor. Magen har liksom ingen plats att växa på höjden :) Men hade någon påpekat att jag har dubbelhakor eller annat liknande hade jag blivit sur. Vad är det för sätt? Stor i allmänhet kan jag bjuda på, men påpeka detaljer.... Gör de det till icke gravida med?

    Nu är detta andra graviditeten. Det som förvånar mig är att jag kan bli så andfådd och helt färdig av sammandragningar att jag måste ligga ner. Att det inte räcker att vila sittandes. Vilar typ halva dagarna och orkar ingenting trots att hjärnan vill, som du skriver.
  • Syndrom
    Anatomy skrev 2019-06-02 09:03:12 följande:

    Känns som att jag kommer bli ensam kvar här sen. :) Har inga tecken på att något är på gång.


    Har bf 29:e och sonen kom på bf+17 så var inte orolig för att vara ensam kvar ^_^
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2