• Anonym (Ente)

    Hur vet man om man är rätt för varandra eller ej?

    Oj, en tråd med fler som ställer sig samma frågor som jag. Otroligt skönt på ett sätt, men lika tråkigt på ett annat.....

    Hoppas jag får vara med och bolla tankar med er. Är i desperat behov av det!

    Min man och jag träffades för 10 år sedan, vi är idag gifta med barn. Jag har gett mycket av mig själv för vår relation, om jag inte gjort det skulle vi inte varit tillsammans. Jag tvekade om den här relationen var rätt, magkänslan sa nej. Men jag valde ändå att ta vår relation vidare, naivt nog tänkte jag att det löser sig när vi får barn och blir en "riktig" familj.

    Min man och jag kan inte kommunicera med varandra. Nu pratar vi typ aldrig med varandra. Jag känner noll attraktion och lust, vi har sex ibland, jag ställer upp för jag står inte ut med hur han blir när jag har nekat honom några veckor. Extremt destruktivt för min del, det leder ju bara till ännu mindre lust och ogillande mot honom.

    Och så klart, här kommer den där otroligt olämpliga twisten:

    För något år sedan träffade jag en annan man, det var som att blixten slog ner. Jag har aldrig någonsin känt sådan attraktion till en annan människa. Han får mig att smälta, mina känslor stormar helt vilt, jag vill inget annat än att få vara nära honom.

    Vi har träffats några gånger under året, aldrig själva och inget har hänt. Jag tror att mina känslor är besvarade men han håller behörigt avstånd från mig och har inte gjort några närmanden alls.

    Mina känslor för den andre är berusande, förhäxande och jag kämpar för att försöka hålla dem schack för att kunna göra nyktra val över min nuvarande relation med det är omöjligt.

    Jag vet knappt vad som är upp eller ner, vilka känslor är riktiga? Hur vet man?

    Jag vägrar vara den som lämnat en karl för en annan.

    Ska jag avsluta min relation så är det för min skull. Men det är så mycket känslor och förtvivlan blandat med olämplig attraktion, osäkerhet och rädsla för att ta fel beslut.

    Tanken på att vara den som förstör mina barns familj krossar mig. Men samtidigt kan Vi inte leva såhär, jag mår skit och det påverkar ju hela familjen.

  • Anonym (Ente)

    Hur går det för er andra i tråden?

    Här är allt skit. Jag mår så himla dåligt.

    Ångest, skuldkänslor, ilska, sorg, stress blandas med olämplig outhärdlig längtan......

    Har ingen aning om vad jag ska göra åt mitt förhållande, på jobbet trivs jag inte, i livet är det mest små fel och problem hela tiden och som grädde på moset så har jag en kronisk sjukdom som just nu känns out of control.

    Känner mig så oerhört ensam då jag inte har någon endaste människa att prata med. Inte för att jag skulle våga säga något om jag hade det.

    Så trött. Orkar inte mer men ändå ger jag inte upp. Kämpar på i meterdjupa gamla spår....

    Min man försöker hjälpa och stötta, och det gör bara min förtvivlan ännu större.

  • Anonym (Ente)
    Anonym (Uppgiven) skrev 2019-06-11 22:17:46 följande:

    Känner ungefär som dig. Min sambo bönar och ber att jag inte ska lämna honom... samtidigt som jag funnit intresse för en annan :( mår skit och vet inte vad jag vill


    Pratar ni om separation och hur du känner?

    Vi pratar inte med varandra överhuvudtaget, jag klarar inte av att säga vad jag känner och han verkar vara helt immun mot att uppfatta hur dåligt vårt förhållande är. Förnekande kanske?

    Är du säker på att du inte vet vad du vill? Eller är det så att du egentligen vet men du är rädd?
Svar på tråden Hur vet man om man är rätt för varandra eller ej?