• Anonym (A)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (suck) skrev 2019-06-03 15:28:10 följande:
    Det så typiskt otrogna människor eller älskarinnor att tro att ALLA skulle göra precis som dem om de bara hade känt samma saker, varit i deras situation och därför har ingen rätt att döma dem. Tanken på att andra människor varit i exakt samma situation och känt precis samma saker men haft förmåga att hantera situationen betydligt bättre än dem verkar inte riktigt kunna sjunka in....förmodligen för att det skulle innebära att problemet ligger hos dem och i deras värderingar och/eller förmåga att hantera såna situationen och inte i situationen i sig och så vill man ju inte gärna tänka.

    Vilken extremt konstig slutsats du kom fram till angående vända svikare och lögnare ryggen.... Vill du själv umgås med människor du inte kan lita på? Om du inte gör det, beror det på att du själv skulle göra likadant eller är det för att du vill skydda sig själv från svek och lögner?

    Man dömer folk efter deras HANDLINGAR, inte efter vilka ursäkter de har för sina handlingar. Och ja man får absolut döma, kritisera och ifrågasätta andra människors handlingar. Det är snarare rätt märkligt att du fått för dig att det är något man inte får göra, var har du fått det ifrån?
    Håller med
  • Anonym (A)
    Anonym (Mm) skrev 2019-06-28 14:40:54 följande:
    Tycker att hon är lika delaktig då hon fejkar vänskap. Hade hon varit utomstående och varit "älskarinna" så är det en annan femma. Visst tycker fortfarande det är fult, men då är det mer mannen som har ett större ansvar i vad som görs.
    Tycker det är extremt fullt att vara hemma hos någon och låtsas vara vän när man så fort vännen vänder ryggen till, knullar dennes man.
    Jo de är delaktiga båda två. Själv skulle jag inte ens ha mage att lura en vän så och dessutom hänga där med deras gemensamma barn och vara falsk rakt igenom.
    Instämmer
  • Anonym (A)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-18 19:47:27 följande:
    Jag försöker lyssna på er och göra våra spontana möten så korta och korrekta det bara går!
    Låter bra det.
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.