• smulpaj01

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (gift med min älskare!) skrev 2019-06-07 08:33:31 följande:

    NÄR har jag sagt att de är empatilösa dåliga människor??? HAHAHAHAHAHA

    Vilket knäppt inlägg. Jag generaliserar aldrig, till skillnad från många andra här, och jag har verkligen aldrig skrivit att de bedragna är dåliga människor. Tvärt omhar jag väl skrivit att det inte är någon fel på min mans ex, bara det att hon inte passade med honom?

    Jag kan mycker väl känns sympati för de bedragna - men de får så mycket sympati ändå så det har jag inte känt att jag måste förstärka - även om jag inte på det sättetvisat "o-empati". Det har ni bara hittat på.

    Som sagt, jag har lagt min empati där det behövs för att få en nyanserat och balanserad diskussion - och jag tycker folk dömer otrogna ohörda, och barset på en massa lösa fördomar och antaganden. Som t.ex. att de absolut inte drar ut på det i tid på grund av tvekan eller hänsyn till partnern. Visst, visst, tro det ni. Men jag har sett en man gråta av ångest för vad frun kommer behöva uppleva. Så jag vet bättre.


    Fortfarande finns det INGET som rättfärdigar otrohet! Otrogna människor förtjänar ingen sympati, inte det minsta. Det är svaga, empatilösa svin som förtjänar all skit de kan få.

    Om din man nu verkligen inte ville leva med son fru längre (?) så borde han självklart brutit upp från henne och skaffat sig ett singelliv INNAN han började "testköra" massa kvinnor bakom hennes rygg. Så gör vettiga empatiska människor med både hjärta och hjärna!

    Jag har själv lämnat trots hus och barn. Detta gjorde jag självklart utan att ha utsatt honom för nåt otrohetssvek. Andra män finns det gott om även när jag blivit singel.

    Förstår att du inbillar dig att du är jättespeciellt för din man och så mycket bättre än hans exfru. Men snart är du exet.
  • smulpaj01
    Anonym (Korkad) skrev 2019-06-09 16:41:38 följande:

    Han gjorde en dum grej vilket han INTE lär göra igen! Ingen kan ha sett oss, det finns ingen möjlighet till det! Hon verkar sakna magkänsla...

    Jag vet inte, klart jag inte kan vara 100 men eftersom vi träffats som vi gjort så tror jag bara inte det. Han skulle aldrig behöva behandla mig så... Anledningen till att vi började träffas var ju sexet!


    Då är du enbart ett ligg för honom med andra ord. Om möjligt nästan ännu mer tragiskt eftersom du inbillar dig att det är kärlek.

    Varför vill inte din "väninna" ha sex med sin man längre?
  • smulpaj01
    Anonym (suck) skrev 2019-06-09 23:41:53 följande:

    Exakt, dotter kommer ju säkert vara överlycklig att få "väninnan" som svek hennes mamma som bonusmamma... 


    Fast det kommer aldrig att ske då mannen med största sannolikhet inte kommer vilja ha ts (annat än för sex) även när sambon kommer på otroheten och kastar ut honom!
  • smulpaj01
    Anonym (gift med min älskare!) skrev 2019-06-10 11:23:47 följande:

    Tycker det itne har med "etik" att göra- det är ett resonemang som enbart håller om man anser att den kvinna han var gift med "äger" honom på något sätt...

    Min etik säger att man inte kan äga andra människor utan att man måste FÖRTJÄNA sin partner - varje dag.

    Om man tror att man kan slacka för att man har en ring på fingret och kallt lita på att mannen "ska stanna" och att alla andra kvinnor ska låta bli att vad? Visa att det finns bättre alternativ?

    Det finns dessutom frågor i etik som handlar om vem eller hur många som får lycka (eller olycka) som konsekvens av ens handlande. Jag kan med rent samvete säga att mitt agerande ökat lyckan för ALLA inblandade; Jag är lyckligare, min man är lyckligare, min mans ex är lyckligare nu med ny sambo (efter mindre än 1 års olycka), och hennes sambo är definitivt lyckligare,

    Så alla ni som tycker att man "ska" stanna i förhållanden man inte är lycklig i - varför? varför ska man göra sig själv och andra så illa?


    Men herregud, du har fortfarande inte fattat. Det är helt otroligt!

    Nej, ingen (vad jag har sett) tycker att man ska stanna i ett dåligt förhållande MEN man bryter upp och separerar INNAN man gör som din usla man och börjar kn*lla runt och testköra andra kvinnor!
  • smulpaj01
    Anonym (Korkad) skrev 2019-06-11 22:46:09 följande:

    Känner inte igen mig själv i det här! Jag gör fel, jag är självisk och elak- förstör!!! Hur kunde det ens hända och hur kan jag låta det fortsätta??? Förstår att alla mina ord låter extremt korkade i era öron men jag kan inte hjälpa det!!!


    Vad är det du inte kan hjälpa? Att du beter dig som ett riktigt svin är ditt eget VAL - ingen tvingar dig att vara så fruktansvärt vidrig!

    Jag hoppas du söker hjälp hos terapeut/psykolog och att denne inte bara råder dig att bryta utan även att du/ni (tillsammans eller någon av er) berättar för sambon.

    Hur dum i huvudet du än tycker att hon är och att hon inte tar hand om mannen (vägrar sex) på det sätt du önskar så förtjänar hon garanterat inte ditt och hennes mans svek. Hon måste få chansen att be er båda att dra åt helvete och gå vidare med sitt liv omgiven av äkta vänner och kärlek!
  • smulpaj01
    Anonym (gift med min älskare!) skrev 2019-06-12 12:57:04 följande:

    ta det lilla lugna nu... TS är kär, hon går inte runt och knuffar barnvagnar ut på gatan...


    Är det inga bilar på gatan så är det mycket mer harmlöst än att kn*lla sin "väninnas" man! Med ts som "vän" behöver hon inga fiender! Hon skadar väninnas tillit till andra människor rejält, kanske för resten av livet.
  • smulpaj01
    Anonym (suck) skrev 2019-06-12 13:16:29 följande:

    Håller med, men det går inte att resonera med människor med trasiga värderingar. Det som är vidrig för andra är helt ok för dem, det finns liksom ingen gemensam grund att utgå ifrån.


    Det är så fruktansvärt störande att Anonym (gift med min älskare) fortsätter i inlägg efter inlägg att hävda sin älskare/numera man som ett offer. Det är han inte, han är förövaren (tillsammans med älskarinnan) och exfrun samt barnen är offren!
  • smulpaj01
    molly50 skrev 2019-06-12 15:01:21 följande:

    Det vi vet är ju att du har berättat att hans exfru var elak mot honom.

    Och att han hade planerat att lämna henne.

    Då kan man ställa sig frågan varför han inte gjorde det INNAN han hoppade i säng med dig?

    Det är den handlingen man dömer. Inte att han ville ta sig ut ur förhållandet pga henne.


    Molly, det börjar kännas som ett hundratal inlägg nu som säger samma sak. Det är INTE fel att få känslor för nån annan och det är inte fel att lämna sin partner! Felet är att inleda ett sexuellt förhållande för att testköra/kn*lla och ha nåt att gå till INNAN man bryter upp med partnern. Det är det sveket som är så fruktansvärt onödigt. En skilsmässa/uppbrott ÄR tungt om man haft ett länge förhållande men med otrohet i bilden blir slaget på offret ännu hårdare.

    Fast som sagt, detta går inte in i hjärnan hos de här i tråden som ser den som är otrogen som ett j-vla offer, även älskare/älskarinnor är det tydligen väldigt synd om då de bara är kära. Jösses.....! Patetiskt!
  • smulpaj01
    molly50 skrev 2019-06-15 11:56:44 följande:

    Ja,i alla fall gentemot din väninna.

    Jag tycker du sa fundera på hur det skulle kännas om du var den som var ihop med den här killen och han låg med din väninna bakom din rygg.

    Samtidigt som väninnan umgås med dig utan att ha det minsta dåligt samvete för det.

    Hur skulle det kännas för dig,tror du, om du fick veta att de ligger med varandra bakom din rygg och ljuger om det?


    Alltså Molly, du verkar vara en underbar kvinna. Jag förstår att denna tråd känns extra hård för dig pga att du har varit i ts väninnas situation. Lider verkligen med dig, har själv blivit bedragen många gånger, men tror tyvärr inte ts KAN sätta sig in i din eller hennes s.k "väninnas" situation. Hade hon kunnat det ens det minsta så hade hon brutit med namnen och bara älskat på håll. Hon vill inte det för hon är självisk och falsk! Sorry ts men så ÄR det faktiskt!
  • smulpaj01
    smulpaj01 skrev 2019-06-15 12:06:13 följande:

    Alltså Molly, du verkar vara en underbar kvinna. Jag förstår att denna tråd känns extra hård för dig pga att du har varit i ts väninnas situation. Lider verkligen med dig, har själv blivit bedragen många gånger, men tror tyvärr inte ts KAN sätta sig in i din eller hennes s.k "väninnas" situation. Hade hon kunnat det ens det minsta så hade hon brutit med namnen och bara älskat på håll. Hon vill inte det för hon är självisk och falsk! Sorry ts men så ÄR det faktiskt!


    Inte namnen - mannen *
  • smulpaj01
    Anonym (gift med min älskare!) skrev 2019-06-17 16:46:16 följande:

    jag tycker du lägger alldeles för mycket vikt vid TS agerande. Visst, hon kan "backa" och därmed underlätta situationen för frun (och det är ju vad ni här på familjeliv vill - hejja alla fruar!). Men är hon skyldig att göra backa? Nej, faktiskt inte. Oavsett vad TS gör så är det mannen som ansvarar för SITT FÖRHÅLLANDE och sina åtaganden gentemot frun. Hans ansvar, hans val. TS har inte lovat trohet åt någon i det där förhållandet.

    Alla är vi i gund och botten själviska. Få saker gör vi utan själviskhet. Det är en del av att vara människa.

    Äktenskap är inte heller heligt (iaf inte för mig då jag inte är troende), utan kan TS vinna mannen - och det är vad hon vill - så står det henne helt fritt att få försöka. Till syvende och sist är det fortfarande bara en sak som spelar roll - mannens beslut.


    Jag hoppas mest på att frun kommer på svinen så hon kan sparka ut karln. Tvivlar starkt på att mannen kommer komma krypandes till ts ens då. Men jag hoppas på att han gör det och sedan hittar nån ny älskarinna så även ts får känna på det sveket. Ts har kanske fler vänner med samma brist på moral som han kan sätta på bakom hennes rygg. Det vore väl toppen för mannen att gå igenom fler i bekantskapskretsen när han ändå håller på.

    Nej ts betyder ingenting mer än ett ligg för den mannen, det är frun han älskar och vill leva med. Han både säger och visar det! Det har gått över ett år, så hade han haft känslor för ts har han haft gott om tid att lämna.
  • smulpaj01
    Anonym (Korkad) skrev 2019-06-22 12:27:45 följande:

    Han åker till och från jobbet och sina träningar... Under dessa tillfällen har vi så pass mycket kontakt att jag vet vad han gör. Annars är han ned sin sambo och dotter! Så jag är ganska säker på att det inte finns fler!


    Inte förrän den dag han har dumpat dig för någon annan. Sambon kommer han dock inte byta ut, bara du som är utbytbar.
  • smulpaj01
    Anonym (X) skrev 2019-06-22 14:14:57 följande:

    Vad får dig o tro att han inte ljuger när han påstår att han är med sin sambo? Ringer du henne o frågar att han verkligen är hemma? Lögner är ju bevisligen inga problem för honom.


    Så länge han ser ts djupt i ögonen kan han lura i henne att himlen är gul, solen är blå och jorden är platt! Notoriska lögnare med k*ta desperata älskarinnor kommer undan med allt. För ett tag, tills bubblan spricker.

    Ts: Hoppas ni skyddar er så du inte blir gravid, får nån könssjukdom av honom eller ännu värre ger nån sjukdom till hans fru!
  • smulpaj01
    Anonym (Korkad) skrev 2019-06-22 18:47:03 följande:

    Det han eventuellt kommer undan med är känslosnacket för det köper jag rakt av... Ingen kommer ge någon någon sjukdom, don't you worry!


    Du vet inte hur många han ligger med? Jobbar ni ihop?

    Skulle inte förvåna mig om du försöker bli gravid?
  • smulpaj01
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-26 14:14:00 följande:

    Kanske att jag saknar det gällande just detta... Inte patetisk men korkad och dum! Men sen är jag ju kär!!! Jag tror inte på "en gång otrogen..." och jag accepterar inte att någon är det mot mig trots att jag handlar som jag gör nu! Denna man kommer vara mig trogen om han blir min! Jag ser det snarare som tvärtom. Vi kommer se tecknen och prata om det innan det sker!


    Ja du... Detta inlägg bevisar att du verkligen är naiv och lite korkad. (Sorry)

    Finns inte på världskartan att han skulle vara trogen OM han blir påkommen, utkastad och kommer krypandes till nån av sina älskarinnor. (Kanske du, kanske nån annan).
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.