• Tukt

    Heteroman som testat ha sex med en man?

    Har dominerats några gånger av män. Och just för att jag inte ser mig som BS så blir dominansen mer effektiv. Större maktförskjutning.

  • Tukt

    Hehe, hur detaljerat vill du ha det?
    Såg lite olika ut, men även om det fanns en hel del frihet, så satte jag en del ramar så det skulle vara fokus på en rätt stor maktförskjutning. Det var viktigt att det inte kändes som lek, som mys.
    Men fokus på ett straff, en del förnedring och sedan oral tillfredställelse.

  • Tukt
    Anonym (Killegbg) skrev 2019-05-22 04:25:33 följande:

    [quote=79640232][quote-nick]Tukt skrev 2019-05-21 21:27:08 följande:[/quote-nick]Hehe, hur detaljerat vill du ha det?

    Såg lite olika ut, men även om det fanns en hel del frihet, så satte jag en del ramar så det skulle vara fokus på en rätt stor maktförskjutning. Det var viktigt att det inte kändes som lek, som mys.

    Men fokus på ett straff, en del förnedring och sedan oral tillfredställelse.[/quote

    Låter skrämmande men samtidigt upphetsande. Va det flera samtidigt som dominerade dig?


    Jag lämnar detaljerna därhän. Är du nyfiken får vi ta det på annat sätt.
  • Tukt
    Anonym (Swing for fun) skrev 2019-05-22 04:54:18 följande:
    Alltid kul att leka lite med maktförskjutningar och att utmana sina gränser. Vi ser dock lite olika på vad som är straff och vad som är en belöning.

    När jag leker med BDSM så är all form av kroppskontakt och bli tillfogad smärta under kontrollerade och överenskomna former att betrakta som en belöning. Bestraffningar är fråntas dessa belöningar och att tvingas utföra andra tjänster som jag kan ha glädje av. Inget är rätt eller fel men enligt min syn kan man inte bestraffa en masochist med att tillfoga smärta. I övrigt så ingår aldrig förnedring i mina lekar när jag leker med mina slavar och slavinnor men som sagt man kan leka på många olika sätt bara man är överens om formerna och har koll på vad man gör och tänkt igenom risker och hur dessa kan minimeras utan att ta bort det roliga och spännande i leken.
    Med risk för att bli lite offtopic.
    Ofta ser man av rätt naturliga orsaker på dominans. Men här håller jag inte riktigt med dig. Du pratar om masochister som att det var samma sak som undergiven.
    Just en 
    masochist tycker ju om smärta, det är själva definitionen, även om den i sig inte behöver vara smärt-junkie för det.
    Precis som en 
    masochist kickar på smärtans endorfiner, kan en undergiven ha behov av att vara i en underordnad, kanske förnedrad position. Där behövs inte smärtan, men den är ett väldigt praktiskt verktyg.
    Vad et gäller mig själv skyr jag smärtan, har låg smärttröskel. Men jag vet samtidigt att den försätter mig i en position jag regelbundet har behov av. Om det finns tid och kapacitet att göra det mer med psykisk smärta och generell kontroll, föredrar jag detta.
Svar på tråden Heteroman som testat ha sex med en man?