• Anonym (M)

    Är det seriöst mellan oss om jag får träffa han dotter?

    Var försiktig med att tro att män alltid är seriösa när de visar sig deras barn, familj, landställe, "speciella" platser och personer..

    Jag har också flera ggr tidigare känt mig speciell och att det skulle kunna vara allvar då man blivit inbjuden i deras liv på det sättet till att sedan bli helt blåst på konfekten eller hur man nu ska säga. för mig och många med mig är det ett jättesteg till att bjuda in en person på det sättet i sitt liv men va försiktig, alla är inte så fina och bra och ärliga som man tror och hoppas på.

    Jag vill heller inte säga att det inte är så.. han kanske är ärlig i det men ja vill bara verkligen varna, för dessa som ja dejtat var inga underliga män som man skulle kunna tro, utan de va hela rena snygga trevliga med bra jobb. Oj vad ja blev lurad....

  • Anonym (M)

    Vill bara påpeka att det hänt mig flera gånger så ingen engångs "misstag" det är därför jag varnar. Detta är människor jag aldrig kunnat tro sådant om...

    Man har ju även råkat dejta någon/några som verkligen e mysko eller att man åtminstode känt magkänslan att de kan lura en, då förstår man ju, men dessa som ja pratar om e sådana man verkligen tror e reko personer..

    Once again.. därför jag varnar

Svar på tråden Är det seriöst mellan oss om jag får träffa han dotter?